Βόλος: Διεθνής αθλητής κατηγορείται πως ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του (ΦΩΤΟ)

Ο διεθνής αθλητής ο οποίος κατηγορείται πως ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του στο Βόλο, φαίνεται πως δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Παράλληλα, σοκάρουν οι εικόνες της 30χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα βίας από τον πρώην σύζυγό της, αθλητή με διεθνή καριέρα, ο οποίος δήλωσε, μέσω του πατέρα του, καρδιοπαθής και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπως αναφέρει το gegonota.news.

Ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει στις 7 Ιουλίου να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης για χθες, καθώς ανέμενε όπως είπε τον δικηγόρο του από την Θεσσαλονίκη, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο δικηγόρος του.

Βόλος: Διεθνής αθλητής κατηγορείται πως ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του

Διαβάστε επίσης  Κωνσταντίνος Φλώρος: «Εχασα την ψυχραιμία μου, αλλά δεν γρονθοκόπησα τον Γραμμένο», είπε στην απολογία του

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο πατέρας του για να ζητήσει αναβολή μερικών ημερών και συγκεκριμένα μέχρι τις 19 του μήνα, υποστηρίζοντας πως ο 34χρονος γιός του έχει πρόβλημα με την καρδιά του.

Μάλιστα, προσκόμισε πιστοποιητικό νοσηλείας από ιδιωτική κλινική, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δικαστικό μέγαρο.

Βόλος: Διεθνής αθλητής κατηγορείται πως ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του