Βόλος: Επιτέθηκε με τσεκούρι στον γείτονά του για έναν κορμό δέντρου

Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2018

Μετά από πέντε χρόνια δόθηκε τέλος στη διαμάχη δύο γειτόνων στις Αλυκές του Βόλου. Πιο συγκεκριμένα ο ένας είχε επιτεθεί με τσεκούρι και είχε τραυματίσει στην κοιλιά τον γείτονά του για… έναν κορμό ξύλου.

Τον Φεβρουάριο του 2018 συνεργεία του δήμου κλαδεύουν τα δέντρα στις Αλυκές και ο κόσμος συγκεντρώνεται για να πάρει τα ξύλα. Οι δύο γείτονες «αρπάχτηκαν» και άρχισαν να μαλώνουν για το ποιος από τους δύο θα πάρει έναν μεγάλο κορμό.

Τότε, ο 65χρονος θύτης τραυμάτισε με το τσεκούρι στη κοιλιά τον συνομήλικό του, ο οποίος νοσηλεύτηκε τρεις μέρες στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Η υπόθεση δικάστηκε χθες κατ’ έφεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ο κατηγορούμενος, που υποστήριξε πως ο γείτονάς του έπεσε μόνος του επάνω στο τσεκούρι την ώρα του καβγά κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία και καταδικάστηκε σε χρηματική ποινή 180 ευρώ.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλία: Κρίνεται ακατάλληλο το νερό στον Βόλο - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοικοι

Μάρτυρας στην υπόθεση ήταν και υπάλληλος του συνεργείου που κατέθεσε ότι το θύμα και ο κατηγορούμενος μάλωναν για έναν κορμό, και ο 63χρονος επιτέθηκε κατά του 65χρονου γείτονά του και τον χτύπησε στο κάτω μέρος της κοιλιάς με τσεκούρι.

Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος, είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή.

Πηγή: gegonota news

*Φωτογραφία αρχείου