Βουλγαρία: Σοκάρει επιβάτης του πούλμαν που τράκαρε με νταλίκα – «Είχαμε δύο ατυχήματα, ήταν απίστευτα αγχωτικό»

Βουλγαρία τροχαίο

Τι αποκάλυψε οδηγός φορτηγού που βρισκόταν κοντά στο συμβάν

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των επιβατών του τουριστικού λεωφορείου που συγκρούστηκε με νταλίκα κοντά στα σύνορα Βουλγαρίας – Ρουμανίας.

Οπως μετέδωσε η βουλγαρική τηλεόραση το λεωφορείο που κατευθυνόταν προς την Μπιάλα, σε μία στροφή ανάμεσα σε Βόλοβο και Μπόροβο συγκρούστηκε με μία νταλίκα. Κατά τη διάρκεια του τροχαίου τραυματίστηκαν 10 άτομα. Πρόκειται για τους δύο οδηγούς, ρουμανικής καταγωγής και οκτώ Έλληνες επιβάτες.

Δείτε επίσης: Οκτώ Ελληνες τραυματίστηκαν σε τροχαίο με πούλμαν στη Βουλγαρία (ΦΩΤΟ)

Ένας εξ αυτών, ο Παναγιώτης Γραψάς μίλησε στο bTV και περιέγραψε όσα βίωσε. «Δυστυχώς, είχαμε δύο ατυχήματα -ένα μικρό στη Ρουμανία και ένα δεύτερο στη Βουλγαρία. Οι περισσότεροι είμαστε καλά… Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, ήταν κεντρικός δρόμος. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε πώς πάνε οι νοσηλευόμενοι, καθώς και να μεταφερθούμε στη Σόφια και από εκεί στην Ελλάδα… Ήταν απίστευτο αγχωτικό, δεν αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βουλγαρία τροχαίο
Πηγή φωτό: Facebook (Diana Russinova)

Σημειώνεται ότι ο οδηγός οδηγός φορτηγού από την Τουρκία, που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το συμβάν, ανέφερε ότι ο οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε τους Έλληνες τουρίστες κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Αυτοκίνητο έπεσε σε σταθμευμένο φορτηγό - Στο νοσοκομείο 46χρονος 
Βουλγαρία τροχαίο
Πηγή φωτό: Facebook (Diana Russinova)

«Το λεωφορείο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και μπροστά μου ήταν δύο-τρία λάστιχα, το λεωφορείο πήγαινε να με παρασύρει και εμένα. Ο συνάδελφός μου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε ατύχημα, ότι συγκρούστηκε με λεωφορείο και ήρθα στο σημείο. Οι επιβάτες βγήκαν από τα σπασμένα τζάμια του λεωφορείου και τους βοήθησα να φύγουν πιο γρήγορα από το λεωφορείο», είπε ο Άκεν, συνάδελφος του οδηγού του τρακαρισμένου φορτηγού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δείγματα αλκοόλ και των δύο οδηγών ήταν αρνητικά. Η έρευνα για το τροχαίο είναι σε εξέλιξη.

Πηγή φωτό: Facebook (Diana Russinova)

Πηγή: protothema.gr