Βριλήσσια: “Είμαι θυμωμένη και νιώθω αηδία προς το πρόσωπό του”, λέει η θετή κόρη του κομμωτή

Η θετή κόρη του κομμωτή στα Βριλήσσια μίλησε συντετριμμένη από το γεγονός, ότι ο πατριός της την παρακολουθούσε μέσω κάμερας στο ίδιο τους το σπίτι.

Η 29χρονη κοπέλα μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» και τόνισε ότι είναι σοκαρισμένη από το γεγονός, καθώς ζούσε στο ίδιο σπίτι με τον πατριό της επί 10 ολόκληρα χρόνια.

Μιλώντας από τα δικαστήρια, η 29χρονη θετή κόρη του κομμωτή τόνισε χαρακτηριστικά με τρεμάμενη και σε κατάσταση σοκ: «Όταν έγινε το συμβάν στο κομμωτήριο η αδελφή μου και η μητέρα μου υποψιαστήκανε ότι κάτι θα είχε και στο σπίτι και κοιτάξανε τους χώρους, όπου και τις βρήκανε.

Η μία κάμερα ήταν στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόμασταν με την αδελφή μου. Από τότε που η μητέρα μου παντρεύτηκε τον πατριό μου, πριν 10 χρόνια, μένα στο συγκεκριμένο σπίτι. Δεν το περιμέναμε με τίποτα. Πέσαμε από τα σύννεφα όταν το μάθαμε, ουδέποτε φανταστήκαμε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο».

«Η μητέρα μου είναι συντετριμμένη και σε άθλια κατάσταση»

Σε ερώτηση πως ήταν ως σύζυγός/πατριός απέναντι στις γυναίκες της οικογένειας: «Φαινόταν ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ την μητέρα μου, την αγαπούσε, δεν περνούσε από το μυαλό μας κάτι τέτοιο. Ηταν στοργικός, δεν φαινόταν ότι θα έκανε αυτά που έκανε. Ηταν πολύ καλός στα πάντα, ήρεμος και πράος».

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: "Τα παιδιά μας είναι αθώα, δεν έχουν κάνει τίποτα" (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η μητέρα μου είναι συντετριμμένη και σε άθλια κατάσταση, καθώς και αυτή και εγώ και η αδελφή μου δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο», στο πως νιώθει η μητέρα της όταν το έμαθε και συμπλήρωσε: «Έπαθα σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου, δεν πίστευα αυτό που άκουγα και πίστευα ότι όλο αυτό θα ήταν ένας κακός εφιάλτης.

«Νιώθω αηδία ως προς το πρόσωπό του»

«Αυτό που θέλουμε αυτή τη στιγμή, είναι να βοηθήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τις Αρχές, να μείνει αυτός ο άνθρωπος μέσα και να τιμωρηθεί για αυτά που έκανε. Καταθέσαμε μήνυση εναντίον του.

Είμαι, θυμωμένη, λυπημένη, συντετριμμένη και νιώθω αηδία ως προς το πρόσωπό του», επισήμανε με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτι η 29χρονη και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να έχει κάνει με αυτό το υλικό και αν έχει φτάσει αλλού. Δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο που το έκανε όλο αυτό, δεν ξέρω τι να πω».

Σε ερώτηση για το αν είχε κάποια επικοινωνία μετά το περιστατικό με τις κάμερες η 29χρονη ήταν απόλυτη: «Δεν είχα καμία επικοινωνία και δεν θα ήθελα να τον δω μπροστά μου. Γενικά δεν έχω καμία διάθεση να μιλήσω. Ούτε τα social media έχω ανοίξει».