Βριλήσσια: Εθισμένος στην πορνογραφία δήλωσε ο κομμωτής με τις κρυφές κάμερες

Βριλήσσια κάμερες κομμωτής

Υπάρχουν 11 καταγγελίες σε βάρος του

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον κομμωτή, ο οποίος συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια.

Όπως αποκαλύφθηκε, μάλιστα, στη συνέχεια το ίδιο φέρεται να είχε κάνει και στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης θετής του κόρης αλλά και στην τουαλέτα του σπιτιού που έμεναν.

Σύμφωνα με το MEGA η δικαιολογία που επικαλέστηκε μετά τη σύλληψή του ο 49χρονος ήταν ότι «είμαι εθισμένος στην πορνογραφία».

Εργαζόμενοι στο κομμωτήριο καταγγέλλουν, επίσης, ύποπτες επαφές του 49χρονου με άγνωστα άτομα τα οποία συναντούσε έξω από το κομμωτήριο για να του δίνει κάποια στικάκια με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι τα στικάκια αυτά περιείχαν τραγούδια που έγραφε ο ίδιος.

Η κόρη της συζύγου του κομμωτή ζητά δικαιοσύνη και πως θέλει να πληρώσει ο 49χρονος για όσα έχει κάνει: «Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια.

Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη στον Περιφερειακό - Εμβόλισε περιπολικό

Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha. «Δεν μπορώ, θέλω να εξαφανιστώ» λέει από την πλευρά της η μητέρα της.

Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από πληροφορίες που έφθασαν στην Αστυνομία σχετικά με τη δράση του εν λόγω επιχειρηματία, ενώ η πλήρης δράση του αποκαλύφθηκε μετά από μία «επίσκεψη» των αστυνομικών στο κομμωτήριό του.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τ.Α. Βριλησσίων, υποδυόμενοι τους πελάτες, πήγαν στο κομμωτήριο και, επισκεπτόμενοι τις τουαλέτες, διαπίστωσαν πως πράγματι ο κατηγορούμενος είχε εγκαταστήσει αθέατο σύστημα καταγραφής και είχε τοποθετήσει δύο μικροσκοπικές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματος.

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος ο κομμωτής είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής υπάρχουν 11 καταγγελίες σε βάρος του κομμωτή.