Υπόθεση Σεμέδο: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ο Νιγηριανός μάνατζερ

Σεμέδο

Πρέπει να καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους  αφέθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα και ο 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ, ο οποίος κατηγορείτο ότι βίασε την 17χρονη στο σπίτι του Σεμέδο.

Υπόθεση Σεμέδο: Ο 40χρονος θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ. Επίσης, του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Ελεύθερος και ο Σεμέδο – Τι υποστήριξε στην απολογία του

Για την ίδια υπόθεση, χθες, αφέθηκε ελεύθερος και ο ποδοσφαιριστής, Ρούμπεν Σεμέδο, με εγγύηση 10.000 ευρώ.

Η απολογία του 27χρονου αμυντικού διήρκησε 2,5 ώρες και σύμφωνα με το dikastiko.gr αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση. Ανακρίτρια και Εισαγγελική λειτουργός έκριναν πως ο 27χρονος αμυντικός πρέπει να μην κρατηθεί αλλά να παραμείνει ελεύθερος με την επιβολή εγγυοδοσίας.

Κατά την είσοδο του στο γραφείο της 21ης ανακρίτριας ο ποδοσφαιριστής σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το εάν είναι αθώος είχε απαντήσει «μην ανησυχείτε φίλοι μου θα δείτε».

Νωρίτερα, κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα κατέθεσε και η μητέρα της.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *