Ζητά συγγνώμη ο Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες

Βίντεο Ρομά Τικ Τοκ απειλές ελληνική αστυνομία

Αναφέρει ότι δεν έπρεπε να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο

Νέο βίντεο ανέβασε ο νεαρός Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες, μετά το θάνατο του 17χρονου στην Βοιωτία.

Πλέον ο νεαρός Ρομά στο νέο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok ζητά συγγνώμη. Όπως αναφέρει στο βίντεο του, δεν έπρεπε να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο τονίζοντας ότι όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο πάνω στα νεύρα σου δεν ξέρεις τι λες.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο» λέει στο νέο του βίντεο ο νεαρός Ρομά ενώ σημειώνει ότι ο 17χρονος Χρήστος που έπεσε νεκρός ήταν συγγενής της γυναίκας του.

Δείτε επίσης: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ Ρομά που απειλεί με βίντεο πως «θα σκοτώσει αστυνομικούς και Ελληνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νεαρός Ρομά στη συνέχεια αναφέρει πως η αστυνομία «θέλει πόλεμο μαζί μας, με τους τσιγγάνους» ενώ κάνει λόγο για τρεις φόνους, υποστηρίζοντας ότι οι αστυνομικοί αποφοιτούν από την Σχολή τους χωρίς καμία εκπαίδευση.

Ο νεαρός στο τέλος το νέου βίντεο ζητάει συγγνώμη για άλλη μια φορά και επιμένει πως η αστυνομία θα πρέπει να ηρεμήσει

«Θα σκοτώσω αστυνομικούς και Έλληνες»

Η ΕΛΑΣ διεξήγαγε έρευνα για την ταυτοποίηση του Ρομά που ανήρτησε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στο οποίο δημόσια ομολογούσε την πρόθεση του για διάπραξη εγκλημάτων κατά αστυνομικών αλλά και απλών πολιτών.

Ο Ρομά στο βίντεο που είχε αναρτήσει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης εξαπέλυε πρωτοφανείς απειλές κατά αστυνομικών και όλων των Ελλήνων:

Τα όσα αναφέρει στο βίντεο που δημοσιοποίησε προκαλούν σοκ: «Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας.

Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους Αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Δολοφόνοι» έλεγε στο βίντεό του.

Πηγή: newsbomb.gr