Ζορπίδης: “Να κλείσουν τα μεγάλα μαγαζιά όπου υπάρχει συνωστισμός”

Ζορπίδης

Η πρόταση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Μιχάλης Ζορπίδης υπέβαλε την πρόταση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης να ανασταλεί –εάν απαιτηθούν νέα μέτρα- η λειτουργία καταστημάτων άνω των 150 τμ και όχι των μικρών του λιανεμπορίου.

Όπως εξήγησε ο κ. Ζορπίδης στις δηλώσεις του, από τη στιγμή που ο συνωστισμός εντοπίζεται στα μεγάλα καταστήματα θα πρέπει τα μέτρα να επικεντρωθούν σ’ αυτά και όχι σε όλο το λιανεμπόριο.

Ο ίδιος χαρακτήρισε εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν νέα απαγορευτικά μέτρα και κάλεσε τους επιχειρηματίες να είναι προσεκτικοί και να εφαρμόζουν τα μέτρα.

“Είπαμε ότι δεν θα κλείσει η αγορά, αυτό το οποίο θέλανε. Εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Κάναμε μία πρόταση που δεν πιστεύω ότι θα υλοποιηθεί, τα μεγάλα μαγαζιά να κλείσουν και όχι οι επαγγελματίες που έχουν τα μικρομάγαζα. Εκεί υπάρχει συνωστισμός και όχι στα μικρά μαγαζιά. Εμείς κάναμε την πρόταση. Το θέμα είναι ότι δεν θα κλείσει η αγορά”, τόνισε ο κ. Ζορπίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *