Α. Μπουρδούμης: «Ο Γκλέτσος μπορεί και να έπαιρνε 10.000 ανά επεισόδιο»

Γκλέτσος

Για την αμοιβή του δημάρχου Στυλίδας μίλησε ο γνωστός ηθοποιός

Για την αμοιβή του δημάρχου Στυλίδας μίλησε ο γνωστός ηθοποιός

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε συνέντευξη στο «Page 2» της «Νέας Σελίδας», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη δήλωση που είχε κάνει ο Απόστολος Γκλέτσος, σχετικά με τις αμοιβές στην τηλεόραση παλαιότερα.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος είχε προβεί σε δηλώσεις σχετικά με την αμοιβή των ηθοποιών παλαιότερα, λέγοντας πως κάποτε έπαιρναν 10.000 ευρώ, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να απαντά:

«Είναι ελάχιστοι οι ηθοποιοί που πήραν αυτά τα ποσά. Ο Απόστολος, που είναι και πιο παλιός από εμένα κι έχει ζήσει τις χρυσές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, μπορεί να έπαιρνε 10.000 ευρώ», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Εγώ δεν πήρα ποτέ ένα τέτοιο ποσό. Μιλάμε για μια περίοδο που δεν υπήρχαν τα social media και ο ηθοποιός μπορούσε να είναι σταρ, άρα να διεκδικήσει μια μεγάλη αμοιβή».

Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε ακόμη ότι: «Ακόμα κι εμένα με θυμάμαι, όταν ήμουν στο σχολείο, να παρακολουθώ το «Λόγω τιμής» και να μιλάω με δέος για τον Μαρκουλάκη και τον Κούρκουλο, που ήταν οι νέοι πρωταγωνιστές της εποχής», ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Τώρα πια οι ηθοποιοί δεν είναι μύθοι όπως ήταν κάποτε».

Πηγή: zappit.gr