Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Η σχέση μου με τον Στάθη Σχίζα ήταν όλη ένα Survivor”

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν σήμερα (5/11) καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» με την Μπέτυ Μαγγίρα.

Μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τον γάμο και το διαζύγιό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, αλλά και τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παντρευτώ σε τόσο μικρή ηλικία, μου το έβγαλε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Αισθάνθηκα ότι όντως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορώ να κάνω οικογένεια. Δεν το ‘χω μετανιώσει», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σημειώνοντας πως είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που είναι μόνη και όχι σε κάποια σχέση».

Για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα είπε: «Ήταν όλη η σχέση ένα Survivor, ήταν τον περισσότερο καιρό από απόσταση. Στο πρώτο Survivor το έζησα κι εγώ, γιατί θέλω να βλέπω ευτυχισμένο τον άλλο δίπλα μου και πραγματικά ήθελα να το κερδίσει».

Ακόμη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, πρόσθεσε: «Εγώ του είχα πει ότι εφόσον είχε πάει τόσο καλά την πρώτη φορά, το να ξαναπάει στο παιχνίδι ίσως ήταν υπερβολή και ξαναζεσταμένο φαγητό. Υπήρχαν κάποια προβλήματα και νομίζω ότι εάν είχε μείνει πίσω ίσως είχαν αντιμετωπιστεί καλύτερα. Τώρα είμαστε γείτονες με τα μαγαζιά μας στο Κολωνάκι, οπότε όλο και κάπου θα τον πετύχω. Θεωρώ ότι γενικά προχωράμε στη ζωή, έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο αλλά θέλω να μιλάω και για άλλα πράγματα».