Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του μιλάει για πρώτη φορά για τη διαθήκη του πατέρα του

Βλάχος

«Η φιλοσοφία της αδερφής μου είναι πολύ μακριά από τη δική μου»

Για τον πανικό που επικρατεί στην οικογένεια του για την περιουσία του πατέρα του, Ανέστη Βλάχου, μίλησε ο Ηρακλής Βλάχος στην εκπομπή “Happy Day”.

Ανέστης Βλάχος: Όπως δήλωσε ο Ηρακλής, αν του φέρουν να δει ότι υπάρχει η διαθήκη για την οποία μιλάει η αδερφή του, τότε θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Περιμέναμε να γίνει το μνημόσυνο του πατέρα μου και ξαφνικά με παίρνει η αδελφή μου και μου έλεγε κάποια περίεργα μισόλογα. Ότι πρέπει να βρεθούμε πριν το μνημόσυνο γιατί κάτι υπάρχει. Το ίδιο βράδυ πήρε και τον γιο μου, τον Ανέστη, και του έλεγε τα ίδια. Του είπε ότι υπάρχει μια χειρόγραφη διαθήκη, είπε βέβαια 6-7 εκδοχές, δεν θυμόταν ούτε η ίδια. Στην οποία διαθήκη ο πατέρας μου άφηνε τα πάντα σε αυτήν, έτσι είπε», είπε αρχικά ο Ηρακλής Βλάχος.

Ο Ηρακλής Βλάχος συνέχισε: «Μετά στην πορεία είπε ότι δεν είναι έτσι, μου άφηνε της Αθήνας και τα άλλα στη μέση. Η διαθήκη ήταν έξω από το μυαλό του πατέρα μου. Αν ο πατέρας μου άφηνε με διαθήκη τα πάντα σε μένα, θα την έσκιζα. Να πάρουμε ο καθένας ότι λέει ο νόμος. Εδώ και 20 μέρες ο δικηγόρος μου καλεί την άλλη πλευρά και δεν απαντάει κανένας. Αν μου φέρουν να δω ότι υπάρχει διαθήκη, τότε θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη».

«Με την αδερφή μου είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Η φιλοσοφία της είναι πολύ μακριά από τη δική μου», πρόσθεσε επίσης ο Ηρακλής Βλάχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *