Αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 η Μαρία Κορινθίου – «Κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα»

Μαρία Κορινθίου

Δεν είχε αίσιο τέλος η συνεργασία της ηθοποιού με το κανάλι

Ενα “διαζύγιο” που φαινόταν να έρχεται ανακοινώθηκε σήμερα (19/6), καθώς “Πρωινό” και Μαρία Κορινθίου θα τραβήξουν πλέον χωριστούς δρόμους.

Η ίδια η Μαρία Κορινθίου είχε, με τις δηλώσεις της τις προηγούμενες μέρες, «δείξει» πως η συνεργασία της με το Πρωινό όδευε πως λύση.

«Δεν ήταν μία γυναίκα η οποία συμμετείχε σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της εκπομπής. Δεν ήταν στις συσκέψεις η Μαρία, δεν ήταν στην διαδικασία παραγωγής ή παρουσίασης αυτής εδώ της εκπομπής», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας στο τέλος της εκπομπής.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου χαμογελά, η Μαρία Κορινθίου έδωσε τη δική της εξήγηση για το «διαζύγιό» της με την εκπομπή και τον ΑΝΤ1.

«Με κοινή λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες, αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε επίσης: ΑΝΤ1: Τέλος και επίσημα η Μαρία Κορινθίου

«Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό…. και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ» σημείωσε η γνωστή ηθοποιός.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης της Μαρίας Κορινθίου

«Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζετε με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων.

Διαβάστε επίσης  Η Μάγισσα: H Μεταξία υποπτεύεται για πρώτη φορά τον σωστό άνθρωπο που δολοφόνησε το μωρό της

Όλα καλά και ευλογημένα!

Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ.

Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες, αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα.

Αποχαιρετώ με αγάπη τον @ant1tv και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι.

…..Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! ❤️

Εις στο επανιδείν 💃🏻».

Πηγή φωτό: Instagram (mariakorinthiou)