Απόστολος Γκλέτσος: “Δεν μπορείς να μένεις στην Εκάλη και να λες ότι είσαι αριστερός”

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ζήσατε στις χρυσές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, καταφέρατε να κάνετε κομπόδεμα;

“Έκανα ναι, γιατί ήμουν ένα πολύ φτωχό παιδί, ένα χωριατόπαιδο και από μικρό παιδί δούλευα και τα τιμούσα τα χρήματα που έβγαζα. Τα έδινα στον πατέρα μου και τα φυλούσε και μου τα επέστρεφε”.

Έχουμε ακούσει πάντως συναδέλφους σας να λένε ότι πρωταγωνιστώντας σε μια σειρά, πήραν σπίτι.

“Δεν νομίζω. Εγώ τέτοια λεφτά δεν έχω πάρει. Ακόμη και όταν κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά, το σύστημα είναι έτσι δομημένο που στα παίρνει πίσω. Πάντα καταφέρνει και σου κόβει τα φτερά που εξέχουν, οπότε μην νομίζετε ότι μας έμειναν τα λεφτά. Παρόλα αυτά, επειδή ήμουν ένα παιδί που πατούσε στη γη, έκανα ένα κομπόδεμα ώστε να μην έχω τη μεγάλη αγωνία. Πάντα έχω αγωνία, αλλά δεν είμαι επί ξύλου κρεμάμενος”.

Ποτέ δεν σας είδαμε με πισίνες πάντως και ακριβά αμάξια…

“Όχι, όχι. Ήμουν πάντα μετρημένος. Ακόμη και αν είχα την άνεση να πάρω ένα ακριβό αυτοκίνητο, δεν το έπαιρνα γιατί είμαι φύσει και θέσει αριστερός. Δεν επιτρέπεται να κάνω πράγματα που δεν τα έχει η τάξη μου. Η τάξη μου είναι ένα απλό αυτοκίνητο, το πολύ μέχρι 1400 κυβικά και να μένω στην Κυψέλη.

Ακόμη και αν έχω λεφτά, δεν θα πάω παραπάνω. Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αριστερός και να μένεις στην Εκάλη και να οδηγείς κάτι τζιπ που φοβάμαι να μπω μέσα. Αν τα κάνεις όλα αυτά μην λες ότι είσαι αριστερός, πες ότι είσαι δεξιός και δεν θα σε κατηγορήσει κανένας”.

Πηγή: zappit.gr