Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το περιστατικό με τον Γουεμπανιάμα: «Καμία γυναίκα δεν αξίζει ποτέ να χτυπηθεί»

Μπρίτνεϊ Σπίρας φύλακας χαστούκι Γουεμπανιαμά

Δεν έχει δεχθεί καμία συγγνώμη για το χτύπημα στο πρόσωπο

Για το περιστατικό με το χτύπημα από σεκιουριτά του Βίκτορ Γουεμπανιάμα μίλησε δημόσια η γνωστή τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

H 41χρονη τραγουδίστρια απάντησε σε σχόλια που έγιναν σε ανώνυμη ραδιοφωνική εκπομπή, τα οποία, όπως είπε η Σπίαρς, ανέφεραν ότι «της άξιζε να φάει χαστούκι» κατά τη διάρκεια του περιστατικού, επειδή «η ασφάλεια έκανε τη δουλειά της και προστάτευε τον πελάτη της».

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα περιστατικό που συνέβη στο Λας Βέγκας και για το οποίο μιλάει πολύς κόσμος», μοιράστηκε η Σπίαρς σε ένα βίντεο στο Instagram την Τρίτη.

«Άκουσα στις ειδήσεις αυτόν τον ραδιοφωνικό σταθμό να μιλάει με σφαλιάρες και να λέει μαλακίες, γι’ αυτό και το θίγω», συνέχισε.

Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο από το χαστούκι του σωματοφύλακα του Γουεμπανιαμά στην Μπρίντεϊ Σπίαρς

«Έχω βρεθεί με τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο – κάποτε με τους NSYNC – τα κορίτσια κυριολεκτικά ρίχνονταν πάνω τους», συνέχισε, πριν περιγράψει ένα περιστατικό όπου την είχαν ρίξει κάτω τρεις 12χρονες που προσπαθούσαν να βγάλουν μια φωτογραφία της κατά την είσοδό τους σε έναν συναυλιακό χώρο.

«Η ασφάλειά μου, ούτε μια φορά δεν τους άγγιξε ή έστω τους πλησίασε. Το θέμα είναι ότι δεν εκτίμησα τους ανθρώπους που έλεγαν ότι αξίζω να με χτυπήσουν, γιατί καμία γυναίκα δεν αξίζει ποτέ να χτυπηθεί», πρόσθεσε.

Στο βίντεό της, η Σπίαρς αφηγήθηκε και πάλι την εμπειρία από τη δική της οπτική γωνία. «Απλά τον σκούντησα στην πλάτη και δέχτηκα πισώπλατο χτύπημα, χτύπησα το πρόσωπό μου, γύρισα πίσω, στο πάτωμα, αλλά ο καλύτερός μου φίλος με βοήθησε να σηκωθώ και με βοήθησε», είπε.

Μετά την ανάρτηση βίντεο του περιστατικού από το TMZ και αφού η Αστυνομία του Λας Βέγκας (LVMPD) αποφάσισε ότι δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες σε κανέναν, ο Γουεμπανιάμα δήλωσε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα ότι θέλει τώρα να επικεντρωθεί στην καριέρα του στο μπάσκετ και να αποφύγει κάθε περισπασμό από τα μέσα ενημέρωσης.

Αν και ο Γουεμπανιάμα δεν έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την τραγουδίστρια, το βίντεο της Σπίαρς την Τρίτη προχώρησε σε μια ιδιωτική συγγνώμη που λέει ότι έλαβε μετά το περιστατικό, αν και δεν ανέφερε το άτομο που την είχε ζητήσει.

«Πήρα μια συγγνώμη στο τραπέζι μου 30 λεπτά αργότερα, αλλά δεν έχω λάβει ακόμη μια δημόσια συγγνώμη, και αυτό είναι όλο», κατέληξε στο βίντεο.