Χώρισαν τελικά Μπακογιάννης – Κοσιώνη;

Τι απάντησε στον Αρναούτογλου όταν τον ρώτησε γιατί δε φοράει βέρα

Τι απάντησε στον Αρναούτογλου όταν τον ρώτησε γιατί δε φοράει βέρα

Καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η οποία δεν περιορίστηκε μόνο στην πολιτική.

Ο ίδιος μίλησε για την αγάπη του για τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τη σχέση στοργής που έχει με τα 4 παιδιά του. Σε στιγμιότυπο από την εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρατήρησε πως δεν είδε τη βέρα του γάμου στα δάχτυλα του και τον ρώτησε σχετικά γι’ αυτό. Εκείνος τότε σήκωσε το μανίκι του και έδειξε πως τη φορά με το δικό του τρόπο, αφού την έχει μετατρέψει σε βραχιόλι.

«Βεβαίως φοράω βέρα. Εδώ την έχω. Απλώς με ενοχλεί στο δάχτυλο. Δε μπορώ να φοράω κάτι στο χέρι μου, στο δάχτυλό μου. Η Σία είναι πιο συνηθισμένη στα κοσμήματα από ότι εγώ», ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης που ανάμεσα σε άλλα θύμισε πως η Σία Κοσιώνη του είχε πάρει συνέντευξη πολλά χρόνια πριν…

«Η Σία μου έχει πάρει μια φορά συνέντευξη. Παλιά, το 2010. Τότε δε γνωριζόμασταν. Σήμερα δεν ξέρω, μπορεί και να πήγαινα, μπορεί και να μην πήγαινα. Καταρχήν πρέπει να δούμε αν η ίδια και ο σταθμός της θα το ήθελαν να μου πάρει συνέντευξη».

Πριν περίπου ένα μήνα, δημοσίευμα εφημερίδας ανέφερε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, κάτι που αναπαράχθηκε και από τα διαδικτυακά Μέσα. Οι φήμες αυτές ωστόσο διαψεύσθηκαν σύντομα με κοινές δημόσιες εμφανίσεις.