Χώρισαν Ζέτα Δούκα και Μιχάλης Χατζηαντωνάς

Ζέτα Δούκα

Οι δυο τους ζούνε σε διαφορετικά σπίτια

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα και ο personal trainer Μιχάλης Χατζηαντωνάς δεν είναι πια μαζί.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και μάλιστα οι δυο τους ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Μάλιστα, έχουν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην αναφερθούν στη σχέση τους, προς το παρόν τουλάχιστον. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι κοντινοί τους άνθρωποι γνωρίζουν καλά πως ο χωρισμός είναι γεγονός. Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν στα γενέθλια της κόρης τους, Θάλειας που έκλεισε τα 7 της χρόνια στις αρχές Απριλίου.

Το γυαλί άρχιζε να ραγίζει την περασμένη άνοιξη και η Ζέτα Δούκα με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα αλλά χωρίς επιτυχία. Ο χωρισμός ήταν η μόνη λύση αν και κανείς δεν ξέρει αν είναι οριστικός. Η σχέση τους είναι πλέον τυπική, ενώ και οι δύο βάζουν πάνω απ’ όλα την κόρη τους, την οποία λατρεύουν.

Διαβάστε επίσης  Shannen Doherty: Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση πριν τον θάνατό της - «Για πρώτη φορά αισθάνομαι αισιόδοξη»

Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, ενώ η γοητευτική ηθοποιός έχει αναφέρει για αυτή την απόφασή τους: «Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο».

Πηγή: zappit.gr