Χρήστος Μάστορας: Σοκαριστικές οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο – Τι του συνέβη

Χρήστος Μάστορας

Ταλαιπωρήθηκε από ιογενή λοίμωξη ο τραγουδιστής

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε πριν μερικές μέρες ο Χρήστος Μάστορας, μετά από πρόβλημα υγείας που εμφάνισε.

Συγκεκριμένα, μια ιογενής λοίμωξη ανάγκασε τον δημοφιλή καλλιτέχνη να ακυρώσει τις εμφανίσεις του με τον Σάκη Ρουβά την προηγούμενη εβδομάδα, και να παραμείνει στο νοσοκομείο, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Σήμερα, 15/2 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το νοσοκομείο και τις εξετάσεις που έκανε, αποκαλύπτοντας ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Αφορμή για την ανάρτηση, σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιες φήμες που άκουσε μετά την είδηση για την περιπέτεια της υγείας του.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

«Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος ο Χρηστάρας ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μάστορας

Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας. Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν οπότε Θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα.

Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος…Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί.. Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό την Δήμητρα Π. να με προσέχει σε κάθε βήμα. Είμαι καλά τώρα όποτε πάμε γερά!».

Πηγή φωτό: Instagram (xmastoras)