Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Δανάη Μιχαλάκη ηθοποιός έγκυος

Εκανε την αποκάλυψη ο πατέρας της ηθοποιού

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους περνάνε η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, καθώς πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η ίδια η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram. Η Δανάη Μιχαλάκη ανέβασε μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στη θάλασσα και έκανε γνωστό πως εκείνη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα αποκτήσουν παιδάκι.

Πριν λίγα 24ωρα ο πατέρας της εγκυμονούσας, Γιώργος Μιχαλάκης σχολίασε την εγκυμοσύνη της κόρης του και δεν δίστασε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Παππούς θα γίνω. Όλοι λένε ότι του παιδιού σου το παιδί είναι δυο φορές παιδί σου και ότι θα είμαι ακόμα πιο εκδηλωτικός. Αυτό το φοβάμαι γιατί της κόρης μου της έχω αγάπη και δεν το έχω κρύψει ποτέ», ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Κάλεσε και τις δύο οικογένειες δήθεν για να μας προσφέρει τσάι. Εγώ δυο μέρες πριν είχα αρχίσει να νιώθω κάπως περίεργα. Και πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί και να είναι έγκυος. Όταν μας το ανακοίνωσε δεν ένιωσα έκπληξη αλλά πολύ μεγάλη χαρά!».

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο ηθοποιός Νάσος Πατέτσος

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού ήρθε λίγο αργότερα με τον μπαμπά της 28χρονης να τονίζει: «Κορίτσι θα είναι, δεν ξέρω αν το ξέρετε, το ανακοίνωσα εγώ τώρα».

Πηγή φωτό: Instagram (danae_michalaki)