Δέσποινα Βανδή: Συνεχάρη τον Ιάσονα Αποστολόπουλο για την προσφορά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Βανδή

Τα όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 20 Ιουνίου στον θερινό κινηματογράφο ΒΟΞ προκειμένου να παρακολουθήσουν την ταινία “MEDITERRANEO”.

Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή συνομίλησε και συνεχάρη τον Ιάσονα Αποστολόπουλο.

Η Δέσποινα Βανδή ακούγεται στο βίντεο να τονίζει πως: «Μαζί με το κακό υπάρχει η ανθρωπιά, υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα». Ενώ λίγο αργότερα του λέει: «Είναι σημαντική η παρουσία σου». Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται και ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος πλησιάζει συγγενή του Ιάσονα Αποστολόπουλου, λέγοντας: «Να τον χαίρεστε».

Η ταινία “MEDITERRANEO” είναι ισπανικής και ελληνικής συμπαραγωγής και βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Όσκαρ Καμπς, ιδρυτή της ΜΚΟ “Open Arms”, η οποία ασχολείται με τη διάσωση προσφύγων στη Μεσόγειο. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μαρσέλ Μπαρένα και στο καστ συμμετέχει και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Πηγή: enikos.gr