Διαζύγιο για την Μέριλ Στριπ μετά από 45 χρόνια γάμου

Μέριλ Στριπ

Πως γνώρισε τον πρώην σύζυγό της, Ντον Γκάμερ

Πολλά είναι τα… γνωστά διαζύγια που βγαίνουν τελευταία στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, η είδηση αφορά έναν γάμο που κάποιος θα νόμιζε ότι θα κρατήσει για πάντα: Παίρνουν διαζύγιο η Μέριλ Στριπ και ο επί 45 χρόνια σύζυγός της, Ντον Γκάμερ.

Οπως μάλιστα αποκάλυψε ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού στο Page Six, η 74χρονη ηθοποιός και ο 76χρονος γλύπτης «έχουν χωρίσει εδώ και πάνω από έξι χρόνια, όπως επέλεξαν, παρόλο που δεν θα σταματήσει ποτέ να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον».

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1978, έχει τέσσερα παιδιά: τους Henry, 43 ετών, Mamie, 40 ετών, Grace, 37 ετών, και Louisa Jacobson, 30 ετών.

Γνωρίστηκαν μέσω του αδερφού της Στριπ, και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο στην αυλή του πατρικού της ηθοποιού. Μάλιστα ο γάμος έγινε έξι μήνες μετά το θάνατο του πρώην συντρόφου και συναδέλφου της Στριπ, John Cazale, από καρκίνο του πνεύμονα.

Διαβάστε επίσης  Εμιλυ Κολιανδρή: «Συμβουλεύω τον Χρήστο να προσέχει τι λέει στις συνεντεύξεις γιατί μετά πληγώνεται»

Μετά το θάνατό του λοιπόν η Μέριλ Στριπ έπρεπε να μετακομίσει από το διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον Cazale και σε αυτό τη βοήθησε ο αδερφός της και ένας από τους φίλους του, που έτυχε να είναι ο Γκαμερ. Εκείνος της πρότεινε να νοικιάζει το δικό του διαμέρισμα τις περιόδους που ο ίδιος ήταν εκτός Νέας Υόρκης. Η συνεργασία τους εξελίχθηκε σε φιλία και, σύντομα, σε έρωτα.

Τα παιδιά τους επίσης έχουν ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών τους – μάλιστα η κόρη τους, Louisa, είναι γνωστή ως πρωταγωνίστρια στη σειρά της HBO Max «The Gilded Age».

Πηγή: marieclaire.gr

Πηγή φωτό: Instagram (marylstreep)