Ελεονώρα Μελέτη: “Νιώθω τύψεις που τελευταία χάνω την υπομονή μου με την Αλεξάνδρα”

Η Ελεονώρα Μελέτη κατέγραψε τις δικές της σκέψεις και ανησυχίες σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χώθηκα στη σκηνούλα μου κ ένιωσα μια ασφάλεια, μια προστασία απέναντι σε όλα όσα με έκαναν λίγο νωρίτερα να τρέξω. Να φταίει η σκηνή; Ο άνθρωπος εξάλλου αυτό αναζητά σε όλο το ταξίδι της ζωής του. Την επιστροφή στη μήτρα. Γι’ αυτό έμεινε σε σπηλιές, γι’ αυτό έφτιαξε σπίτια κ αυτοκίνητα … έχει ανάγκη να περιβάλλεται από κουκούλια.

Εκεί μέσα στο κουκούλι μου ένιωσα τύψεις που τελευταία χάνω την υπομονή μου με την Αλεξάνδρα. «Τεστάρει τα όρια σου μου λένε.» «Είμαι απλά κουρασμένη» απαντώ. Μερικές φορές φτάνω στα όρια της τρέλας, όχι της υπομονής. Μερικές φορές θέλω απλά να με καταλάβει, αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται. Κ προσπαθώ να τη καταλάβω εγώ. Αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα.

Κ τότε συνειδητοποιώ ότι είμαι μια ανθρώπινη ευάλωτη μαμά. Που φτάνει στα όρια της. Κ τότε φεύγω κ αναζητώ λίγη απομόνωση κ λίγη ηρεμία στη σκηνούλα μου. Μπορεί κ εγώ να θέλω να επιστρέψω στη μήτρα. Αλλά αν το θέλω εγώ θα το θέλει κ η Αλεξάνδρα. Κ όταν αρχίζω αυτές τις σκέψεις έχει έρθει η ώρα να παραγγείλω ένα Μοχιτο.

Διαβάστε επίσης  Απολογήθηκε η παρουσιάστρια του BBC που ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο στον "αέρα"

Κ απλά κάθομαι εκεί χωρίς να κάνω τίποτα, μέχρι να αρχίσω να ακούω τα κουνούπια να «ζζζζζιζουν» στα αυτιά μου. Τότε επιστρέφω. Καλύτερη μαμά από πριν», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (nonoram)