Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Γουστάρω να κρατάω για πάρτη μου την προσωπική μου ζωή”

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Τι είπε για το καλοκαίρι που πέρασε

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν σήμερα (23/9) η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και συνομίλησε με τον Κώστα Τσουρό στο Μεγάλο Κανάλι.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τα συχνά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για εκείνην.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξομολογήθηκε πως «δεν είχα πολύ χρόνο για προσωπική ζωή αυτό το καλοκαίρι γιατί τα ταξίδια που έκανα ήταν ανελέητα αλλά είμαι καλά. Είμαι σε μια φάση ζωής που απολαμβάνω ό,τι έρχεται. Ήταν ένα πάρα πολύ δημιουργικό καλοκαίρι με πολλά δώρα και ήμουν σε μια ωραία στιγμή για να τα γευτώ. Χαμογελώ πάντα ακόμα και όταν δεν είμαι στα πολύ καλά μου».

«Γενικά λένε πολλά για μένα. Δεν με ενοχλεί απλώς τώρα τελευταία έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι κάπως, σε κάποιους, ίσως φαίνεται αδιάφορο ότι δεν πολυγουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να δικαιολογηθώ. Δεν νιώθω ότι χρωστάω κάτι σε κάποιον κάτι, μια απάντηση την οποία με ασυνέπεια δεν δίνω. Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική μου ζωή και γουστάρω να την κρατάω για πάρτη μου. Από κεί και πέρα ούτε είμαι άνθρωπος που κρύβομαι ούτε που δεν απαντώ».

«Δεν με νοιάζει που ασχολούνται με μένα αλλά που κρίνουν. Αυτή την εποχή ζούμε κοσμοϊστορικά πράγματα. Δηλαδή πραγματικά ζούμε μια πολύ έντονη εποχή που ποιος νοιάζεται τι κάνω εγώ στη ζωή μου; Αν ένιωθα ότι ένας Έλληνας θα ανακουφιστεί με το να μάθει τι κάνω στη ζωή μου, να το πω» πρόσθεσε, ακόμα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA. «Πρέπει να βγω στο Σύνταγμα να πω τι μου συμβαίνει; Για μένα η ζωή μου είναι η εργασία μου. Την λατρεύω, αυτή είναι η προσωπική μου ζωή. Δεν είναι πάνω από τον σύντροφο αλλά ξέρω ότι για να μπορώ να είμαι ευτυχισμένη, με έναν σύντροφο και με έναν φίλο και με τους συνεργάτες μου, η εργασία μου καλύπτει πολλές πλευρές του εαυτού μου».

Πηγή φωτογραφίας: Ιnstagram (elzouganeli)