Επέστρεψε στη σκηνή μετά το πρόβλημα υγείας η Μαντόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαντόνα

Το μήνυμα που έστειλε για τον πόλεμο στο Ισραήλ

Την πρώτη της συναυλία για την περιοδεία της, “Celebration”, έκανε το βράδυ του Σαββάτου (14/10), η βασίλισσα της Pop, Μαντόνα.

Η Μαντόναανέβηκε στη σκηνή της φημισμένης O2 Arena και χάρισε στους θαυμαστές ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα διάρκειας δύο ωρών, ενώ δεν παρέλειψε σε κάποιο σημείο να αναφερθεί στην σοβαρότατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως μετέδιδαν τα διεθνή Μέσα, λίγο έλειψε η 65χρονη pop star να χάσει τη μάχη για τη ζωή της, ούσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξαιτίας μίας βαριάς βακτηριακής λοίμωξης.

«Δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα. Πέρασα πέντε μέρες από τη ζωή μού ή τον «θάνατό» μου και δεν ήξερα πραγματικά πού βρισκόμουν. Τα παιδιά μου ήταν εκεί. Με σώζουν κάθε φορά», δήλωσε από τη σκηνή της O2 Arena η Μαντόνα.

Παράλληλα, η διεθνής super star «αποκάλυψε» ποιο είναι το «μυστικό» της για την επιβίωση, το οποίο είναι απλά να λέει στον εαυτό της: «Πρέπει να είμαι εκεί για τα παιδιά μου. Πρέπει να επιβιώσω για αυτά». Σημειώνεται ότι και τα 4 παιδιά της ήταν μαζί της στη σκηνή κατά τη διάρκεια της έναρξης του show στο Λονδίνο.

Τέλος, η Μαντόνα έστειλε το δικό της μήνυμα και για τον πόλεμο στο Ισραήλ, ενώ έκανε και ένα μίνι αφιέρωμα στη μνήμη του Michael Jackson.

«Μου ραγίζει η καρδιά βλέποντας τι συμβαίνει στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Μου ραγίζει η καρδιά να βλέπω παιδιά να υποφέρουν, έφηβους να υποφέρουν, ηλικιωμένους να υποφέρουν. Όλα αυτά είναι αποκαρδιωτικά», σημείωσε η δημοφιλής pop star.