Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Βαλαβάνη

Φέτος συμμετέχει στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκάρα παραχώρησε συνέντευξη Ευρυδίκη Βαλαβάνη που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

Mεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίοδο που τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στην προσωπική της ζωή, λόγω της σχέσης που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση», λέει αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στη συνέχεια αναφέρει για τα περσινά δημοσιεύματα περί χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο:

«Δεν είναι μόνο ο χωρισμός. Και όταν ήμασταν ζευγάρι ερχόμασταν συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Συχνά κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έγραφαν: «Βλέπουμε τη Βαλαβάνη με φουσκωμένη κοιλιά, άρα είναι έγκυος». Μετά με έπαιρναν τηλέφωνο γνωστοί μου και μου έλεγαν «με το καλό». Ήταν πάρα πολύ άβολο.

Διαβάστε επίσης  Κώστας Τσουρός-Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Κόντρα στον "αέρα" για τον Κωνσταντίνο Βασάλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσον αφορά το θέμα του χωρισμού, ήταν μια κοινή μας απόφαση με τον Κωνσταντίνο, μετά από έξι χρόνια που ήμασταν μαζί, ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε γι’ αυτό. Πολλοί τότε έλεγαν: «Αφού ως ζευγάρι δημοσιεύατε πράγματα από την καθημερινότητά σας, γιατί δεν μιλάτε για τον χωρισμό σας»; Ήταν, όμως, ένα προσωπικό μας θέμα και είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε έτσι, γιατί έτσι το θέλαμε».

Πηγή: zappit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Instagram: (evridiki_valavani)