Φλωρινιώτης: “Ο πατριός μου πήγε να χτυπήσει τη μητέρα μου και τον έδειρα”

Φλωρινιώτης

Τι αποκάλυψε ο γνωστός περφόμερ

Ο γνωστός περφόμερ Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε.

«Μεγάλωσα σε τρία ορφανοτροφεία. Όλα τα παιδιά περίμεναν πότε θα έρθουν. Όταν οι συγγενείς μας, μας έδιναν δώρα, μας τα έπαιρναν οι μεγαλύτεροι και μας τα ξαναπούλαγαν. Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο επειδή χάσαμε τον πατέρα μου όταν ήμασταν μικρά παιδιά και η μητέρα μου δεν μπορούσε να μας ζήσει. Πήγα στο ορφανοτροφείο 7 χρονών» δήλωσε ο Φλωρινιώτης.

Ο ίδιος συνέχισε με εξομολογητική διάθεση: «Η μητέρα που οικογένεια έκανε πιο μετά. Έμενα με τη γιαγιά γιατί δεν είχε λεφτά. Όταν η μητέρα μου ήθελε να με πάρει με έβαλαν να διαλέξω με ποιον θέλω να ζήσω, με τη γιαγιά μου ή με τη μαμά μου. Με πήραν σε ένα χώρο οι δυο δικηγόροι και μου είπαν ότι έπρεπε να διαλέξω. Ήταν πολύ μεγάλη πληγή για ένα παιδί να πρέπει να διαλέξει με ποιον θέλει να μεγαλώσει. Ζήτησα συγγνώμη από τη γιαγιά μου που επέλεξα τη μητέρα μου. Της είπα ότι την αγαπάω πολύ και ότι θα πήγαινα κάθε μέρα να την βλέπω».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε για ένα τραγικό περιστατικό που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει. «Ήμουν άρρωστος και η μαμά μου μου έφερε να φάω ένα γιαουρτάκι. Επειδή είχαμε πολύ μεγάλη φτώχεια ο πατριός μου θύμωσε και την έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό και πήγε να τη χτυπήσει και τον έδειρα. Υποσχέθηκα στη μητέρα μου και τη γιαγιά μου ότι θα τις σώσω από τη φτώχεια, κι έτσι έγινε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.