Γιάννης Περπατάρης μετά την αποχώρηση από το Survivor: «Με την Σταυρούλα είμαστε φίλοι – Ο Φάνης με απογοήτευσε»

Γιάννης Περπατάρης

Τι αποκάλυψε για τους συμπαίκτες του ο πρώην παίκτης του ριάλιτι

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Περπατάρης μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης reality μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο Survivor, για την Κατερίνα Δαλάκα αλλά και τη σχέση του με τη Σταυρούλα.
«Με απογοήτευσε ο Φάνης. Κάναμε παρέα, ήμασταν από την πρώτη μέρα μαζί. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχε με εμένα, βγήκε και είπε μπροστά σε όλα τα παιδιά ότι τον έχω απογοητεύσει. Θα μπορούσε να με είχε πιάσει για να μιλήσουμε. Εγώ ποτέ δε θα τον έβγαζα “κάρτα” μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ο Φάνης είναι πολύ καλό παιδί, αλλά δεν μπορεί να χάνει. Όταν βγει από το παιχνίδι θα ήθελα να κάνουμε παρέα. Ο Φάνης με τον Γκιουλέκα έχουν σπάσει τον τελευταίο καιρό».

Όσον αφορά το κεφάλαιο Σταυρούλα, ο Γιάννης Περπατάρης αποκάλυψε:

«Είμαστε καλοί φίλοι. Παρέα ήμασταν, φίλοι. Τώρα δεν ξέρω τι πλάνο έχουν δείξει… Όλους τους φίλους μπορείς να τους πάρεις και μία αγκαλιά… ξέρω κι εγώ; Δεν υπήρχε κάτι ερωτικό. Στη Σταυρούλα μίλησα απότομα, ήταν λάθος μου, αλλά κι αυτή ήρθε και με έσπρωξε. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα. Με στεναχώρησε, δεν γίνεται με τα άτομα που κάνεις παρέα να θέλουν να σε βγάζουν “κάρτα” σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο. Άμα βγει έξω και θέλει να πάμε για κανά καφέ εγώ δεν έχω κανένα θέμα».

Όσον αφορά στην Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιάννης Περπατάρης είπε: «Για μένα η Κατερίνα Δαλάκα είναι καλύτερη αγωνιστικά από τη Σταυρούλα, όχι ότι η Σταυρούλα δεν είναι καλή, εννοείται πως είναι πολύ καλή. Αλλά έτσι όπως τα βλέπω εγώ η Δαλάκα είναι καλύτερη».