Γιώργος Κοψιδάς: “Δεν είχα δουλειά, ήμουν άφραγκος, μου έδινε η μάνα μου δανεικά και τάπερ με φαγητά”

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς έδωσε συνέντευξη στο «ΟΚ!» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει περάσει, αλλά και τη στήριξη των γονιών του.

Μίλησε και για την αντίδραση των δικών του, όταν έμαθαν ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Οι δικοί μου ήξεραν πως γενικά κουβαλάω μια τρέλα. Με έβλεπαν που άλλαζα συνέχεια δουλειές, έμενα το πολύ έναν χρόνο γιατί βαριόμουν, οπότε όταν ξεκίνησα ως ηθοποιός κατάλαβαν ότι αυτό ήταν που ήθελα να κάνω. Ευτυχώς η οικογένεια μου δεν με πίεσε ποτέ για τίποτα», είπε αρχικά.

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου, που έχει φύγει πια από τη ζωή, με στήριζαν στα πάντα. Με καμάρωναν όταν έγινα ηθοποιός και δεν έμεναν στην ανασφάλεια που έχει αυτή η δουλειά. Έχω περάσει περιόδους στη ζωή μου που δεν είχα δουλειά, ήμουν άφραγκος, μου έδινε δανεικά η μάνα μου και τάπερ με φαγητά. Ποτέ όμως δεν μου είπαν, “βρες άλλη δουλειά”», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην κόρη της πρώην συντρόφου του, με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

«Είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος. Με όλες τις μεγάλες σχέσεις της ζωής μου, είμαστε σαν οικογένεια. Αν και ζει στο εξωτερικό πλέον, η πρώην σύντροφός μου, όποτε έρχεται στην Ελλάδα, πηγαίνει στη μάνα μου για φαγητό. Η μικρή είναι πλέον, 22 χρονών κι επειδή σπουδάζει στην Ελλάδα, τη βλέπω συχνά. Οι σχέσεις είναι κύκλοι κι όσο κι αν κρατήσουν, καλό είναι να κλείνουν ωραία», είπε.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (georgekopsidas)