Γονίδης για Σάττι: “Είναι παράξενο το τραγούδι μας και η παραξενιά πουλάει” (BINTEO)

Σταμάτης Γονίδης

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τον ρόλο του ως παππούς

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή, παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, αλλά και για τον ρόλο του ως παππούς.

«Τα παιδιά μου είναι η καψούρα μου και ως πάππους παίζω με τα εγγόνια μου. Δόξα τω Θεώ, ξεπέρασα το πρόβλημα υγείας μου.

Δεν φοβάμαι τον θάνατο, ο ιδανικότερος τρόπος είναι να πεθάνεις όρθιος και να μην πονέσεις. Όλα αυτά τα χρόνια η απώλεια που μου στοίχισε ήταν του πατερά μου», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.
Και συνέχισε: «Το τραγούδι της Eurovision δεν είναι άσχημο, είναι παράξενο. Η παραξενιά πουλάει σήμερα, δεν πουλάει η ομορφιά. Η Μαρίνα Σάττι είναι μια καλλιτέχνιδα που είναι κάπως πιο διαφορετική από τις άλλες».

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε: «Κάποιες φορές είναι άσχημο και ενοχλητικό να σε ρωτάνε τα ίδια πράγματα και να μη με ρωτάνε για πράγματα της δουλειάς.

Διαβάστε επίσης  "Βόμβα" από την Ζόζεφιν για την Eurovision 2025 - «Είμαστε σε συζητήσεις»

Κάνω τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του νέου μου τραγουδιού με τίτλο “Πώς να ξεχάσω”. Στον ελεύθερο χρόνο μου γραφώ ή ζωγραφίζω. Η γυναίκα είναι έμπνευση για οτιδήποτε καλλιτεχνικό κάνω.

Μια φορά, έκανα έκθεση ζωγραφικής για κάποια παιδάκια με προβλήματα υγείας και τα χρήματα πήγαν σε εκείνα».