Ιωάννης Παπαζήσης: “Επιδίωκα πάντα να είμαι στο περιθώριο”

O δημοφιλής ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Mεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μακροχρόνια διάθεση να βρίσκεται στο περιθώριο, τη νέα καθημερινότητα με τον γιο του, την συντροφικότητα και τα media.

Ειδικότερα, ο Ιωάννης Παπαζήσης εξομολογήθηκε πως «στο περιθώριο δεν ξέρω αν ήμουν ποτέ, απλά ξέρω ότι επιδίωκα πάντα να είμαι. Είχα επιδιώξει μια ζωή να είμαι στο περιθώριο. Ακόμα και οι ρόλοι που επέλεγα ή οι παρέες που έκανα ή η στάση που είχα σε οποιονδήποτε ήταν να είμαι στο περιθώριο. Τώρα είμαι σε μια φάση που θέλω να ενταχθώ στο κοινωνικό σύνολο πολύ πιο έντονα. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι η μεγαλύτερη ανάγκη που είχα ήταν πως δεν μου αρκούσε και δεν μου άρεσε η επαφή με τον κόσμο. Ακόμα περισσότερο στην Αθήνα, όταν είχα έρθει, γιατί την θεωρούσα πολύ fake και ειδικά στη δουλειά μου».

«Ο γιος μου ξεκάθαρα με έχει κάνει να δω τα πράγματα διαφορετικά. Η ζωή η δική μου είναι να τρέχω σε πάρτι με φούσκες και μπαλόνια και να μιλάω για τον Τομ και τον Τζέρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κάνει η πατρότητα, εγώ ήμουν έτοιμος να δω διαφορετικά τα πράγματα με τον γιο μου

Διαβάστε επίσης  Αντίνοος Αλμπάνης: "Η συνεργασία με τον Χριστόφορο είναι κάθε φορά μια εμπειρία" (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τίποτα δεν είναι δύσκολο στη ζωή, η ζωή συνεχίζεται γενικότερα. Δεν μου φαίνεται τίποτα δύσκολο που είναι ανθρώπινο. Από τη στιγμή που έχω εξηγήσει στο παιδί μου κάποια πράγματα, δεν ενδιαφέρει τίποτα άλλο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ιωάννης Παπαζήσης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. «Τα media μου φέρθηκαν όπως τους φέρθηκα και γω, ξεκάθαροι ήμασταν. Με έχουν αδικήσει στην αρχή της καριέρα μου. Κακό ηθοποιό δεν με έχει πει ποτέ κανείς ευτυχώς γιατί, αν με έλεγαν, θα είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ».