Καίτη Φίνου: Συγκινεί για τον θάνατο των δύο αδελφών της

Καίτη Φίνου

Η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στον θάνατο των δύο αδελφών της, Μαίρης και Γιάννας και στην ενοχή που την ακολουθούσε και αφορούσε το γιατί να ζει η ίδια και να φύγουν εκείνες. Όμως εξηγεί πως αποφάσισε να αφήσει το αφήσει πίσω της αυτό.

Συγκεκριμένα δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία των αδελφών της, έγραψε στην λεζάντα: «Και ήρθε η ώρα να σας “αποχαιρετήσω”… Θα μπουν οι κορνίζες με τις φωτογραφίες σας στο συρτάρι και θα πάψω να αισθάνομαι ενοχές απέναντι στους ανθρώπους που αφήσατε πίσω… Γιατί αυτά τα χρόνια έτσι ζούσα. Το έβλεπα, το ένοιωθα… γιατί να ζήσω εγώ που δεν έχω κανέναν στην ζωή και να φύγετε εσείς… (κανείς δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει η ζωή… μπορεί να έμεινα για να πονέσω, να εγκαταλειφθώ, να πληρώσω για κάτι που δεν ξέρω, μπορεί να φύγω κι εγώ σε λίγο ή σε 10 ή 20 χρόνια, μπορεί να με πετάξουν σ’ ένα γηροκομείο, αλλά μπορεί και να εκπληρώσω κάποια όνειρα κι ας μεγάλωσα, μπορεί να ζήσω σ’ ένα σπιτάκι στην φύση, μπορεί να συναντήσω έναν άνθρωπο να περνάμε τις μέρες μαζί κι αυτό να είναι ευτυχία….άγνωστο το θέλημα του Θεού).

Παύω να ζω με αναμνήσεις που με πλήγωσαν και θα αναπολώ (συχνά)εκείνα τα όμορφα αθώα χρόνια της παιδικής μας ζωής… Τα γράφω με πλήρη συνείδηση κι αγάπη στο πρόσωπό σας… όμως δεν φταίω Εγώ που φύγατε… Έβαλα τις… “υπογραφές” μου κλείνω το “γράμμα” βάζω βουλοκέρι και το τοποθετώ κάτω από τις φωτογραφίες σας σε κάποιο συρτάρι… Θα σας αγαπώ μέχρι να κλείσω τα μάτια μου…».

Πηγή: zappit.gr