Καλομοίρα: “Οταν έφυγα από την Ελλάδα ήμουν στεναχωρημένη, νόμιζα ότι θα καταλάβαιναν τι αξίζω” (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλομοίρα

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» παραχώρησε συνέντευξη η Καλομοίρα και αναφέρθηκε για το διάστημα που έφυγε από την Ελλάδα και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε.

Ωστόσο, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε και για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

«Είμαι Ελληνίδα και νιώθω πολύ ωραία όταν είμαι στη χώρα μου. Έχω σκεφτεί να επιστρέψω μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά είναι δύσκολο με τα παιδιά μου. Όταν έφυγα από την Ελλάδα ήμουν στεναχωρημένη, νόμιζα ότι επειδή έφερα την 3η θέση στη Eurovision θα καταλάβαιναν τι αξίζω. Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν που αρνήθηκα να παίξω σε μιούζικαλ», είπε αρχικά η Καλομοίρα.
Η Καλομοίρα είπε στη συνέχεια: «Πλέον δεν με πειράζουν τα αρνητικά σχόλια. Πιο πολύ αγχωνόμουν για τα παιδιά μου. Έδειξα στα παιδιά μου τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνω για να καταλάβουν πώς είναι να είσαι δημόσιο πρόσωπο. Είπα στα παιδιά μου ότι με τα σχόλια δεν αλλάζει ο χαρακτήρας μου, ούτε αφήνω τον άλλον να μου πει πώς θα είμαι».

Για τη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι, η Καλομοίρα απάντησε: «Τρελαίνομαι με το τραγούδι, είναι πολύ ωραίο κομμάτι και έχει ελληνικά στοιχεία», ενώ για το αν θα ξαναπήγαινε η ίδια στη Eurovision απάντησε πως «δεν ξέρω».