Κατερίνα Λένη: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον φίλο της που έχει “φύγει” από τη ζωή

Κατερίνα Λένη

Οι δυο φωτογραφίες που δημοσίευσε

Ιδιαίτερη σημασία έχει η σημερινή ημέρα για την Κατερίνα Λένη, καθώς σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο “έφυγε” από τη ζωή ένας από τους καλύτερούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λένη δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από μια έξοδό της με τον αγαπημένο της φίλο την οποία συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

«Σαν σήμερα.. σαν τώρα! 1 χρόνο τώρα κατακλύζουν το μυαλό μου ερωτήματα που μένουν αναπάντητα και χιλιάδες σκέψεις.. Το βράδυ είμασταν μαζί και την επομένη έφυγες μόνος σου και αθόρυβα! Αχ ρε Λευτέρη..

Θυμάσαι το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη; Τότε που με πήρες τηλέφωνο και σου είπα Λευτέρη δεν είμαι καλά.. Μου είπες ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!
Ξεκίνησες μέσα στη νύχτα, έκαψες την μηχανή, παράτησες το αυτοκίνητο, πήρες άλλο και ήρθες να με πάρεις αγκαλιά! … Ήρθα μου είπες και θα έρχομαι όπου και να είσαι!! Και τώρα σιωπή, τόσο εκκωφαντική..

Και πως να γλιτώσει κανείς από τις Ερινύες;;; Έρχονται σιωπηλά και τρώνε το μέσα μου.. Αφήσαμε τόσα στη μέση … Εκείνη την μπουγάτσα δεν προλάβαμε να την φάμε, ούτε κατάδυση κάναμε μαζί και ούτε την εκδρομή που τόσο πολύ ήθελες και τόσα πολλά ακόμη!!!! Όμως,

Ξέρω πως θα ανταμώσουμε και πάλι και τότε θα είναι σαν γιορτή και θα έχουμε να πούμε πάλι τόσα πολλά! Άσε που θα σε πάω στων αγγέλων τα μπουζούκια, γιατί στο χρωστάω.. Σ´ αγαπώ πουλάκι μου, ως εκεί ψηλά!!!!!» έγραψε η Κατερίνα Λένη.

Κατερίνα Λένη

Κατερίνα Λένη

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (katerina_leni)