Κάτια Δανδουλάκη: “Η έλλειψη ζήλιας με έχει βοηθήσει πολύ ως άνθρωπο”

Η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη επιστρέφει την φετινή χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη σειρά «Πανθέοι».

Mε αυτήν την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και την δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη.

Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη μας ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για τους νέους ανθρώπους αλλά και τις στιγμές που η ίδια έκανε πίσω στην προσωπική της ζωή.

Έχετε πάντα μια τρυφερότητα προς τους νέους ανθρώπους.

“Ίσως γιατί δεν γνώρισα ποτέ στη ζωή μου τι σημαίνει ζήλια. Δεν το ξέρω αυτό το συναίσθημα. Είναι ο άλλος πιο όμορφος από μένα; Μπράβο, είναι υπέροχο αυτό! Είναι πιο ταλαντούχος; Θα υποκλιθώ στο ταλέντο του. Νομίζω πως η έλλειψη ζήλιας με έχει βοηθήσει πολύ ως άνθρωπο στην πορεία των χρόνων μου”.

Ακόμα και με τους ανθρώπους που αγαπήσατε δεν νιώσατε ποτέ να ζηλεύετε;

Διαβάστε επίσης  Βασιλική Ανδρίτσου: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον σύζυγό της και την ηλικία της 

“Με μένα, λοιπόν, συμβαίνει κάτι μαγικό που με έχει, νομίζω, γλιτώσει από πολλά δεινά. Όταν έβλεπα να θαυμάζουν τον άνθρωπο που ήμουν μαζί, εγώ χαιρόμουν και καμάρωνα! Όταν όμως ερχόταν η στιγμή που διαπίστωνα πως αυτός ανταποκρινόταν σοβαρά ή ενδιαφερόταν πραγματικά για κάτι άλλο, τότε, ταυτοχρόνως, εγώ… αποσυρόμουν. Απέσυρα το ενδιαφέρον μου ως προς αυτόν χωρίς ζήλιες, χωρίς δράματα, με ευγνωμοσύνη για όσα έζησα μαζί του.

Άλλωστε πως είναι δυνατόν να εμποδίσεις κάποιον που θέλει να ζήσει έναν νέο έρωτα ή τουλάχιστον έτσι νομίζει; Εγώ δεν καθόμουν να εξετάσω αν έτσι νόμιζε. Από τη στιγμή που διαπίστωνα ενδιαφέρον που δεν απευθυνόταν σε μένα, γύριζα την πλάτη. Και έπειτα έκλεινα για πάντα την πόρτα πίσω μου – και δεν ξαναγύριζα ποτέ. Δεν ξαναγύρισα ποτέ”.

Πηγή: zappit.gr