Κιτ Χάρινγκτον: Κατάθλιψη, ναρκωτικά και ποτό μετά το «Game of Thrones»

Κιτ Χάρινγκτον Game of Thrones

Όντας πλέον νηφάλιος, προσπαθεί να βοηθήσει ανθρώπους που βιώνουν το ίδιο

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μετά το «Game of Thrones», Κιτ Χάρινγκτον, αντιμετώπισε μια πολύ δύσκολη περίοδο μετά το φινάλε της σειράς.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο Κιτ Χάρινγκτον η ζωή του μετά το τέλος του «Game of Thrones» μόνο ευχάριστη δεν ήταν. Ο λόγος δεν ήταν μόνο το φινάλε της σειράς, αλλά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί σωστά την φήμη, που είχε κερδίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να «πέσει» στις καταχρήσεις.

«Φτάνεις σε ένα σημείο, που νιώθεις κακός άνθρωπος, ότι ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Αισθάνεσαι πως δεν υπάρχει διέξοδος και ξαφνικά είσαι ένα τίποτα», εξήγησε σχετικά με τα συναισθήματα, που τον βύθισαν τελικά σε κατάθλιψη.

Όπως ανέφερε, έκανε πολύ καιρό να δει τον εαυτό του νηφάλιο και για ένα μεγάλο διάστημα έκανε συστηματική χρήση ναρκωτικών. «Όταν κατάφερα να μείνω κάποιες ημέρες νηφάλιος, νομίζω πως ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Έπρεπε να το πιστέψω ότι μπορούσα να αλλάξω. Με βοήθησε πολύ, ήταν κάτι που το κράτησα τελικά, την ιδέα ότι μπορώ να κάνω την αλλαγή σχετικά με το ποιος είμαι και προς τα που οδεύω», δήλωσε.

Ο τηλεοπτικός «Τζον Σνόου» πρόσθεσε πως την δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης, οι καταχρήσεις του είχαν δημιουργήσει τάσεις αυτοκτονίας: «Πέρασα από περιόδους πραγματικής κατάθλιψης, όπου ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στον εαυτό μου».

Πλέον, όντας νηφάλιος προσπαθεί να βοηθήσει ανθρώπους, που ίσως βιώνουν μία παρόμοια κατάσταση και ελπίζει η δική του εξομολόγηση να συμβάλλει στο να καταλάβουν πως όλοι τελικά μπορούν να ξεφύγουν από κάτι τέτοιο. «Δεν θέλω να με βλέπουν ως μάρτυρα ή κάτι ξεχωριστό. Ήταν η δική μου εμπειρία, όμως αν βοηθάει κάποιον, αυτό είναι πολύ καλό».

Πηγή: protothema.gr 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.