Κλέλια Ανδριολάτου: “Δεν περίμενα ότι θα γίνω ηθοποιός γιατί δεν το ήθελα”

Κλέλια Ανδριολάτου

Μιλά για την υποκριτική και για το πως προέκυψε στη ζωή της

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν καλεσμένη σήμερα (10/12) το μεσημέρι η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», που προβλήθηκε από το MEGA και φιλοξενείται στην πλατφόρμα του Netflix, μίλησε για την καριέρα της.

«Επειδή δουλεύω από πολύ μικρή και έχω πολλές ευθύνες, είναι και λίγο κάπως ο αυτόματος πιλότος, το λογισμικό μου έχει μάθει απλά να πηγαίνει και να φορτώνεται με πράγματα και πρέπει να το διαχειριστεί με έναν τρόπο», δήλωσε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

Μιλώντας για το πώς μπήκε στη ζωή της η υποκριτική, ανέφερε τα εξής: «Δεν περίμενα ότι θα γίνω ηθοποιός γιατί δεν το ήθελα, δεν ήταν αυτοσκοπός. Προέκυψε στη ζωή μου και έτσι βούτηξα σε αυτό το πράγμα και μετά είπα ‘εγώ, δεν μπορώ χωρίς αυτό’. Δεν ξέρω αν έχει κάτι νόημα περισσότερο από αυτό που κάνω, αυτό που βιώνω μέσα από τη δουλειά μου, αυτό το πόσο πολύ με πλημμυρίζει με συναίσθημα η δουλειά μου. Μου έδωσε δύναμη.

Θέλω να πηγαίνω με την προοπτική ότι το έχω ήδη καταφέρει, όχι περίεργα, αλλά ‘εγώ με πιστεύω πρώτα, για να με πιστέψουν και οι άλλοι’. Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας», συμπλήρωσε.

Η Κλέλια Ανδριολάτου για την επιτυχία και τον β’ κύκλο του Maestro

Σχετικά με το πώς διαχειρίζεται την επιτυχία που βιώνει, η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε: «Γρήγορα έχει συμβεί. Με το που τελείωσα από την σχολή, πήγα στο casting, πήρα τη δουλειά, έγιναν όλα αυτά, πήγε στο Netflix. Ήταν όντως πολύ γρήγορο όλο αυτό αλλά ταυτόχρονα τι έγινε κιόλας;

Διαβάστε επίσης  Νικήτας Τσακίρογλου: "Το δικό μου θαύμα είναι η κόρη μου, η Λήδα μου"

Θέλω να πω, άντε και πήγαμε και στο Netflix, και τι έγινε; Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πραγματικότητα απλά έχεις μια ευκαιρία να συνδεθείς με το εξωτερικό, να σε δουν κάποιοι άνθρωποι. Αρχίζουν και ανοίγουν τα πράγματα. Είναι σπουδαίο, απλώς εγώ όλα τα βλέπω πολύ οικεία και δε μου φαίνονται περίεργα και τεράστια αλλιώς δε θα ήμουν και αυτός ο άνθρωπος μάλλον».

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον δεύτερο κύκλο του «Maestro», τον οποίο θα δούμε στις οθόνες μας στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. «Πάω κάθε μέρα στο γύρισμα σαν την τρελή και λέω τι ωραία εδώ πέρα που είμαστε παιδιά.

Σαν την τρελή, δεν υπάρχει. Περνάμε τέλεια. Είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. (…) Θα γίνουν πάρα πολλά, ανυπομονούμε και εμείς να τη δούμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι, νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά. Τώρα ασχολούμαστε με τον φόνο, πώς έχει συμβεί και ποιος το έχει κάνει. Υπάρχει μεγάλη υποστήριξη και χαρά».