Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Είναι ζευγάρι και στη ζωή;

Μαριλίτα Λαμπροπούλου Δημήτρης Λάλος

Οι φήμες για τη σχέση των δύο ηθοποιών

Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου εκτός από ζευγάρι στη σειρά “Σασμός” φέρεται να έχουν αναπτύξει και πιο στενή σχέση.

Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της ONtime, η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου, Ελένη Μαυρίδου, τον έχει μπλοκάρει από το Instagram και φήμες τους θέλουν να ακολουθούν δρόμους χωριστούς μετά από εννέα χρόνια γάμου. Επιπλέον, η Ελένη Μαυρίδου έχει κάνει unfollow και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Το θέμα συζητήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε τα εξής: «Δεν έχω να κάνω κάποια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω κάποια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω».

Διαβάστε εδώ: Χωρίζουν μετά από 18 χρόνια η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης

Τι δήλωνε ο Δημήτρης Λάλος για τη Έλενα Μαυρίδου και τη σχέση τους

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε μιλήσει για τη σύζυγό του και τη σχέση τους με τα καλύτερα λόγια:

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα: και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα. Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου.

Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση για αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα διακριτικός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο. Αν δεν τον θαυμάζεις τον άλλο, δεν μπορείς και να τον θέλεις. Εγώ απολαμβάνω και να δημιουργώ μαζί της πράγματα αλλά και να βρίσκομαι σε απόσταση, δίνοντάς της συμβουλές σε αυτό που κάνει».

Πηγή: in.gr