Μάθιου Πέρι: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του ηθοποιού – Ερευνούν τα χάπια οι αρχές

Μάθιου Πέρι

Ο ιατροδικαστής χρειάζεται πρόσθετη έρευνα για να καταλήξει κάπου

Αγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Πέρι, καθώς ο ιατροδικαστής δεν κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα μετά την αρχική εξέταση στη σορό του.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την πρώτη του εκτίμηση για τον θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών το Σάββατο μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του.

Η νεκροψία έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο ιατροδικαστής χρειάζεται «πρόσθετη έρευνα» για τον θάνατο του Πέρι, ενώ οι αρχές φαίνεται να εξετάζουν τα συνταγογραφούμενα χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί κατά τη στιγμή της νεκροψίας, θα εκδοθεί αναβολή πιστοποιητικού έως ότου ολοκληρωθούν πρόσθετες μελέτες», σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Δείτε επίσης: Η πρώτη ανακοίνωση της οικογένειας του Μάθιου Πέρι – «Είμαστε συντετριμμένη από την απώλεια»

Ο ιατροδικαστής αναμένει την τοξικολογική εξέταση που ενδεχομένως να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του Πέρι. Σημειώνεται πως στο σπίτι του δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, αλλά πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα.

«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», ανέφερε το αμερικανικό μέσο.

Η ΧΑΠ, αναφέρεται στις ασθένειες που προκαλούν απόφραξη της ροής του αέρα και προβλήματα που σχετίζονται με την αναπνοή. Η ασθένεια προκαλείται συχνά από το κάπνισμα και μπορεί να προκαλέσει εμφύσημα ή χρόνια βρογχίτιδα. Ο Πέρι παραδέχτηκε στο παρελθόν ότι ήταν καπνιστής σε όλη του τη ζωή, ωστόσο δεν είχε γίνει γνωστό αν έπασχε από ΧΑΠ.

Πηγή φωτό: Instagram (mattyperry4)