Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του βοηθού του για βοήθεια

Μάθιου Πέρι

Παραμένει άγνωστη η ακριβής αιτία του θανάτου του

Συγκλονισμένος παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι.

Στο φως της δημοσιότητας η κλήση στις Αρχές για βοήθεια και τα πρώτα πλάνα από το σφραγισμένο σπίτι του Μάθιου Πέρι.

Το TMZ ήταν το πρώτο αμερικανικό μέσο που έκανε γνωστά τα τραγικά νέα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι και παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα όλα όσα διαδραματίστηκαν τις πρώτες ώρες στο σπίτι του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Chandler Bing στη σειρά «Τα Φιλαράκια».

Όπως αναφέρθηκε, ο προσωπικός βοηθός του Μάθιου Πέρι ήταν αυτός που τον βρήκε αναίσθητο στο σπίτι του και κάλεσε κατευθείαν το 911, το αντίστοιχο 100 στις ΗΠΑ. Στο ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ, ακούγεται η φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου.

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Όταν έφτασαν οι διασώστες στο σπίτι του, βρήκαν τον Μάθιου Πέρι αναίσθητο στο τζακούζι του σπιτιού. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του από τον ιατροδικαστή, καθώς χρειάζονται να γίνουν πρόσθετες έρευνες.

Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια:

Τα πρώτα πλάνα από τις έρευνες στο σπίτι του:

Οι Αρχές σφράγισαν το σπίτι του Μάθιου Πέρι για περαιτέρω έρευνες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά σπίτι του ούτε υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, βρέθηκαν συνταγογραφούμενα φάρμακα.

«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», ανέφεραν το Sky News, το CNN και άλλα διεθνή ΜΜΕ.

Πηγή φωτογραφίας: Twitter (TMZ)