Νίκος Μπάρκουλης: “Ελεγαν διάφορα για τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρότερος”

Μπάρκουλης

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη Νίκος, ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και φυσικά μίλησε για την πολύ τρυφερή σχέση που είχε με τον πατέρα του αλλά και το bullying που είχε δεχθεί μικρότερος. «Έχω δει πολλά σχόλια και για την μητέρα μου ότι ήθελε να βγαίνει στις κάμερες και πολλή κριτική. Απλά δεν […]

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη Νίκος, ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και φυσικά μίλησε για την πολύ τρυφερή σχέση που είχε με τον πατέρα του αλλά και το bullying που είχε δεχθεί μικρότερος.

«Έχω δει πολλά σχόλια και για την μητέρα μου ότι ήθελε να βγαίνει στις κάμερες και πολλή κριτική. Απλά δεν καταλαβαίνω πως περνούν την ώρα τους με το να γράφουν σχόλια… Έχω υποστεί πολύ bullying στο δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο. Δεν ήμουν πολύ κοινωνικός. Ήμουν πολύ κλειστός» ανέφερε ο Νίκος Μπάρκουλης.

«Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό ότι ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς. Είχα μια συζήτηση για τα παιδικά χρόνια κι έλεγα γιατί όλα αυτά. Είναι όλα ξεκάθαρα από το σπίτι όλα αυτά, που έλεγαν.» συμπλήρωσε ο Νίκος Μπάρκουλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *