Ο Γιάννης Στάνκογλου επιβεβαιώνει για πρώτη φορά τον χωρισμό του

Συνέντευξη στο περιοδικό “Hello” και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου.

Ο ηθοποιός που φέτος ξεχώρισε με την ερμηνεία του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha, επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων τον χωρισμό του από τη σκηνοθέτρια και συγγραφέα Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν.

Υπάρχουν θέατρα που αγαπάς πολύ ή θέατρα όπου δεν έχεις παίξει καν θες πολύ να παίξεις;

“Ναι, φυσικά. Φέτος, για παράδειγμα, θα παίξω στη Νικόπολη για πρώτη φορά. Από τα θέατρα όπου νιώθω πάντα ωραία να παίζω είναι της Δωδώνης, των Φιλίππων, της αρχαίας Μεσσήνης, το θέατρο Δάσους, που δεν είναι αρχαίο αλλά έχει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Κάθε παράσταση είναι διαφορετική, ακριβώς λόγω του χώρου. Επίσης, στις περιοδείες έχουμε κοινό που είναι πιο αγνό και πιο ανοιχτό, έχει πιο άδολη χαρά”.

Διαβάστε επίσης  Χώρισαν μετά από 30 χρόνια Φωτεινή Ντεμίρη και Χάρης Γρηγορόπουλος

Η οικογένεια σε ακολουθεί;

“Τα παιδιά μου, ναι. Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν”.

Επί προσωπικού τι θα ήθελες (να σου συμβεί);

“Να είναι καλά τα παιδιά μου, να έχουν την υγειά τους, να γίνουν καλοί άνθρωποι, να τα χαίρομαι, να με χαίρονται, να ταξιδεύουμε. Και κάποια στιγμή, πολύ αργότερα, ηρεμία μπροστά σε μια θάλασσα”.

Μία σύντροφο;

“Προς το παρόν όχι. Είμαι καλά έτσι…”.