Ο νέος άνδρας στη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

valavani

Σε ποιο reality συμμετείχε ο νέος της έρωτας

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχουν τραβήξει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς στη ζωή της πρώην παίκτριας του Survivor υπάρχει κάποιος άλλος.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” ότι Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είναι πλέον ζευγάρι αν και ακόμη μένουν στο ίδιο σπίτι.

Το πρωί της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος προχώρησε ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τους τελευταίους μήνες έχει προχωρήσει στη ζωή της και είναι ερωτευμένη ξανά.

Ο νέος άντρας στο πλευρό της είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν, τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads. Στο ριάλιτι περιπέτειας ο Γρηγόρης Μόργκαν είχε φτάσει μάλιστα μέχρι τον τελικό και είχε χάσει το έπαθλο από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

«Το ζευγάρι είναι πολύ καλά» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης, που τόνισε πως το καλοκαίρι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν είχαν ανεβάσει σχεδόν ταυτόχρονα φωτογραφίες από τις στιγμές που έκαναν σερφ στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Μόργκαν υπήρξε στο παρελθόν και συγκεκριμένα για 4 χρόνια ζευγάρι με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός ήταν πολύ καλή φίλη με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο πια οι δυο τους δεν κάνουν παρέα.