Ο Τζέρεμι Ρένερ προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του όταν τον πλάκωσε το εκχιονιστικό

Έσπασε 30 κόκκαλα στο ατύχημα

Σοβαρό ατύχημα είχε την Πρωτοχρονιά ο γνωστός ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, καθώς καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό του ενώ καθάριζε το χιόνι στο ράντσο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN και με ενημέρωση που παρείχε το γραφείο του σερίφη στη Νεβάδα, ο 52χρονος Τζέρεμι Ρένερ των «Avengers» προσπαθούσε να προστατέψει τον ανιψιό του, όταν τραυματίστηκε.

«Το εκχιονιστικό μηχάνημα άρχισε να γλιστράει με αποτέλεσμα ο Ρένερ να βγει από το όχημα, χωρίς να τραβήξει το φρένο έκτακτης ανάγκης» αναφέρεται στην έκθεση των Αρχών. «Παρόλο που το εκχιονιστικό είχε κάποια μηχανικά προβλήματα, πιστεύεται -με βάση την επιθεώρησή μας- ότι το χειρόφρενο θα εμπόδιζε το όχημα από το να κινηθεί προς τα εμπρός. Όταν ο Ρένερ προσπάθησε να σταματήσει ή να εκτρέψει το εκχιονιστικό, για να αποφύγει τον τραυματισμό του ανιψιού του, καταπλακώθηκε».

Σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου του Ρένερ, το εκχιονιστικό άρχισε να «γλιστράει στο πλάι», στη συνέχεια «άρχισε να κυλάει προς τα κάτω στον λόφο» και τότε ήταν που πήδηξε έξω.

«Μόλις βγήκε (…) συνειδητοποίησε ότι κατευθυνόταν κατευθείαν προς τον ανιψιό του (…) Φοβήθηκε ότι το εκχιονιστικό θα χτυπούσε τον ανιψιό του, οπότε αποφάσισε να προσπαθήσει να σταματήσει ή να το εκτρέψει» συμπληρώνεται στην έκθεση: «Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα, αλλά απέτυχε και βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω απ΄αυτό».

Διαβάστε επίσης: Τζέρεμι Ρένερ: Μπορεί να χρειαστούν και δύο χρόνια για να επανέλθει 100%

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, έσπασε πάνω από 30 οστά στο ατύχημα: «Αυτά τα 30 σπασμένα κόκαλα θα φτιάξουν, θα γίνουν πιο δυνατά, όπως δυναμώνει και η αγάπη με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευλογίες σε όλους σας» έγραψε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ανιψιός του, τού παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει η βοήθεια, αναφέρει η έκθεση. Ο Ρένερ μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για περισσότερες από δύο εβδομάδες, υποβλήθηκε σε τουλάχιστον δύο χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης  Ντόρα Μακρυγιάννη: «Σε εμένα το ψυχοσωματικό κράτησε τέσσερα χρόνια»