Σάνεν Ντόχερτι: «Θέλω να ζήσω τρία με πέντε χρόνια και μετά θα υπάρξει θεραπεία»

Η ηθοποιός υποβάλλεται σε θεραπείες τα τελευταία οκτώ χρόνια

Για την εξέλιξη στις θεραπείες για τον καρκίνο μίλησε στο podcast «Let’s Be Clear», η αγαπητή ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, με καλεσμένο τον ογκολόγο της Δρ Λόρενς Πίρο.

«Πάντα μιλάω για το γεγονός ότι πρέπει να ζήσω άλλα τρία με πέντε χρόνια και μετά θα υπάρξει θεραπεία με Τ-κύτταρα. Θα υπάρξουν πολύ περισσότερες επιλογές που θα δώσουν άλλα πέντε χρόνια. Στη συνέχεια, σε αυτά τα πέντε χρόνια, θα υπάρχει μια άλλη ομάδα επιλογών και τελικά θα υπάρξει θεραπεία», είπε η Ντόχερτι στο podcast.

Η ηθοποιός υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210» αποκάλυψε στο PEOPLE τον περασμένο Νοέμβριο ότι ο καρκίνος της έχει εξαπλωθεί στα οστά της. «Δεν θέλω να πεθάνω», δήλωσε. «Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω – δεν έχω τελειώσει».

Η ηθοποιός συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία. Διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Έκανε μαστεκτομή και υποβλήθηκε επίσης σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Τον Ιούνιο του 2023, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της. Της είχε αφαιρεθεί ένας όγκος στον εγκέφαλο μήνες νωρίτερα.

Πηγή: protothema

Πηγή φωτογραφίας: Ιnstagram (theshando)