Σκληρή κριτική Λιάγκα σε Αυτιά: “Δεν ξεκίνησες καλά και στο λέω με αγάπη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Λιάγκας

Το σχόλιο του παρουσιαστή για τον δημοσιογράφο

Μετά την εμφάνιση του Γιώργου Αυτιά στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει κάποια σχόλια στο “Πρωινό”.

«Μέχρι σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς ήταν συνάδελφος κι εμένα δεν μου αρέσει να κρίνω συναδέλφους. Τώρα που πέρασε απέναντι, έχω δικαίωμα να τον κρίνω. Γιώργο μου, δεν ξεκίνησες καλά και στο λέω με αγάπη.

Μου θυμίζεις τον Ζαγοράκη που για να δικαιολογήσει τη μεταγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία που εξελέγη 2 φορές, στο ΠΑΣΟΚ, βγήκε και είπε ότι στην Ευρώπη φοράμε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Πολύ ωραία δικαιολογία. Πάμε παρακάτω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Εσύ φόρεσες τη φανέλα της Νέας Δημοκρατίας και όχι της Εθνικής Ελλάδος. Δεν πρέπει να παίζετε με τα εθνικά χρώματα μόνο εκτός έδρας. Κυρίως εντός έδρας, Γιώργο μου αγαπημένε πρέπει να παίζετε με τα εθνικά χρώματα.

Διαβάστε επίσης  Η αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας - "Μου ζήτησαν 7.000 ευρώ, δεν κάνω διαπραγματεύσεις με υπόκοσμο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί επειδή εδώ παίζετε με γαλάζια, ροζ, κόκκινα σημαιάκια το αποτέλεσμα είναι οι Άγιοι Ανάργυροι, τα Τέμπη, τα πλοία που βουλιάζουν κι όλα αυτά που καταγράφουμε εμείς πριν γίνεις πολιτικός».

Δείτε επίσης: Αυτιάς – Παπαδάκης ξανά μαζί μετά από 21 χρόνια – Συγκίνηση και αγκαλιές στον “αέρα” (ΒΙΝΤΕΟ)

«Για εμένα αυτή η πρώτη σου δήλωση είναι ατυχής. Τι δήλωση ήταν αυτή βρε Γιώργο; Ατυχής! Ξεκίνησε η κριτική να ξέρεις», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: zappit.gr