Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Η υγεία μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο Survivor All Star»

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Τι είπε για την αγάπη του κόσμου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή, στο «papakostories.gr».

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν.

Πως έγινε η επαφή σου με τον κόσμο του Survivor και ποια είναι η εμπειρία που αποκόμισες;

Η επαφή μου με τον κόσμο του Survivor ήταν αρκετά πρωτόγνωρη η αλήθεια είναι… δε περίμενα τόση αγάπη, τόση ευγένεια και τόση πίστη προς εμένα από τον κόσμο! Μπορεί να είχα συμμετάσχει στο πιο πρόσφατο survivor (2022) αλλά είχα μπει εμβόλιμη και σε πολύ κόσμο δεν αρέσει αυτό! Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εμένα μου άρεσε αλλά δεν είναι δίκη μας απόφαση αυτό!

Φέτος που μπήκα από την αρχή του παιχνιδιού, σίγουρα βοήθησε πολύ στο να με γνωρίσει ο κόσμος ακόμη καλύτερα και να δει τι πρεσβεύω και αν μπορώ να αντέξω τις δύσκολες συνθήκες στην αρχή! Το ευχαριστώ προς τον κόσμο που με υποστήριξε και με υποστηρίζει ακόμη είναι πολύ λίγο!

Ταλαιπωρήθηκε η υγεία σου; Πως διαχειρίστηκες την πείνα, την απώλεια βάρους ή τη διακοπή της περιόδου;

Η υγεία μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά καθώς ο οργανισμός μου δεν είχε προλάβει να συνέλθει με μόλις 6 μήνες στην Ελλάδα από το προηγούμενο παιχνίδι. Είχα αρκετές διαταραχές και πόνους στο στομάχι, επίσης η περίοδος μου για ακόμη μια φορά διακόπηκε λόγω συνθηκών και απώλειας βάρους !

Βέβαια φέτος μπήκα λίγο παραπάνω σε κιλά από ότι ήμουν στο προηγούμενο παιχνίδι και κάποια στιγμή έχασα περίπου 10 κιλά! Αλλά μόλις κερδίσαμε το έπαθλο του Λονδίνου και ταξιδέψαμε και μπήκαμε λίγο σε ρυθμούς κανονικούς, η περίοδος μου επανήλθε και εκεί πρήστηκα απίστευτα πολύ και έκανα κατακράτηση οπότε ό,τι έτρωγα μετά, ακόμη και λίγο να ήταν, το έπαιρνα κατευθείαν λόγω ορμονών!

Θα το ξαναέκανες;

Πολύς κόσμος με ρωτάει θα ξαναμπείς; Και η απάντηση μου πάντα είναι χαμόγελο και γέλια γιατί μου κάνει εντύπωση που θέλουν να με δουν και 3η φορά στο παιχνίδι! Δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα η αλήθεια είναι! Μπορώ να αντέξω γενικά τα πάντα και σωματικά θα είμαι πάντα έτοιμη για κάτι τέτοιο αλλά ψυχολογικά φθείρεσαι και χάνεις στιγμές από τη ζωή σου και των ανθρώπων σου! Οπότε αν θα το ξαναέκανα είναι αβέβαιο!

Πηγή φωτό: Instagram (stavroulachrysaeidi)