Στέλιος Ρόκκος: Η τελευταία ανάρτηση του αδερφού του που πνίγηκε

Στέλιος Ρόκκος τραγουδιστής

Στο πένθος η οικογένεια του τραγουδιστή

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς έχασε τον αδερφό του, Νίκο, ο οποίος πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου.

O 50χρονος Νίκος Ρόκκος, αδερφός του δημοφιλούς τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, ήταν επαγγελματίας ψαράς και ήταν αγνοούμενος από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 30/12.

Σύμφωνα με το limnosreport.gr, ο Νίκος Ρόκκος, που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Δείτε επίσης: Nεκρός εντοπίστηκε ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου

Άνδρες του λιμενικού σώματος εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα.

Η τελευταία ανάρτηση του Νίκου Ρόκκου στα social media, είχε γίνει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, όταν είχε δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της βάρκας του, «Άγιος Γεώργιος», την οποία ετοίμαζε να ρίξει στο νερό για να βγει για ψάρεμα, ενώ στη λεζάντα είχε γράψει: «Έτοιμος».

O Στέλιος Ρόκκος τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο του αδερφό από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

Πηγή φώτο: Eurokinissi