Συγκινεί για τις απώλειες που έζησε η Μαρίνα Τσιντικίδου

Τσιντικίδου

Αποκαλυπτικό το άλλοτε μοντέλο

Η άλλοτε μις Ευρώπη Μαρίνα Τσιντικίδου μετά τις απώλειες των δικών της ανθρώπων κάνει μια καινούργια αρχή και ξαναγίνεται φοιτήτρια.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε για τον λόγο που επέλεξε να μην αποκτήσει παιδί, για τις φοβίες της, τη ψυχανάλυση και το κυνήγι της ευτυχίας.

«Είμαι πιο χαμογελαστή από ποτέ. Είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου σε αυτή τη φάση. Έκατσα ξανά στα θρανία μετά τα 40 μου και ανακάλυψα την αγάπη μου για το σχέδιο. Δεν απαρνιέμαι την εποχή που ασχολιόμουν με το μόντελινγκ, αλλά είναι μία παλιά υπόθεση. Έχουν ειπωθεί τόσα πολλά γι’ αυτό. Είχα πάθει πανικό με τα καλλιστεία μέσα μου και έξω μου γι’ αυτό δεν έχω και κάποιο ωραίο πλάνο. Τα χρήματα όταν έρχονται εύκολα, τα σπαταλάς και εύκολα. Τις μεγαλύτερες σπατάλες μου τις κάνω στα φαρμακεία, σε πράγματα που δεν ξέρω τι είναι» σημείωσε η ίδια.

Όσον αφορά τα παιδικά της χρόνια, η Μαρίνα Τσιντικίδου ανέφερε ότι ήταν ένα ήσυχο παιδί που αναζητούσε μία διακριτική γωνιά, κάτι που ήρθε σε μεγάλη αντίφαση με αυτά που έζησε στην εποχή του μόντελινγκ. «Δεν είχα παιδικούς φίλους και στεναχωριέμαι γι’ αυτό. Πέρασα μία διετία με μαζεμένες απώλειες. Έχασα τον πατέρα, τον παππού, τη γιαγιά και το σκυλάκι μου. Ήταν μία δύσκολη και μαύρη στιγμή στη ζωή μου. Ωστόσο, ήταν το ξεκίνημα για να κάτσω να ψάχνω αναδρομικά το μέχρι τότε μου και το από εκεί και πέρα μου» τόνισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.