Τζένη Θεωνά: “Ο Δήμος σίγουρα δεν κάνει πίσω σε αυτά που κάνει”

H γνωστή ηθοποιός Τζένη Θεωνά παραχώρησε συνέντευξη στην Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της μητέρας και της αλλαγές που έφερε η μητρότητα στη ζωή και την καθημερινότητα της.

Τι έχει αλλάξει η μητρότητα στη ζωή σας;

“Ολόκληρη τη ζωή μου! Φυσικά και προέκυψαν δυσκολίες και φοβερό στρες. Και μου έχει συμβεί να φεύγω για δουλειά και να κάθομαι να κλαίω στο αυτοκίνητο από το άγχος. Αν και φέτος αισθάνθηκα πως τα πήγα καλά… Την ανεμελιά την αποχαιρετάς όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου. Και φυσικά παρατάς εντελώς την αυτοδιάθεση, αυτό το αίσθημα «ανοίγω την πόρτα και φεύγω» δεν υπάρχει. Όμως βαθαίνει η ευαισθησία σου, αλλάζουν τελείως η οπτική σου για τον κόσμο και η κατανόηση σου.

Εμένα με έχει βγάλει τελείως από το comfort zone μου. Έχει τόση αυτοπεποίθηση και κοινωνικότητα που, αναγκαστικά, ακολουθώντας τον κοινωνικοποιούμαι με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Το ότι είναι τόσο ανεξάρτητος, με ζορίζει αλλά τον θαυμάζω και σκέφτομαι τι συνέβη στη δική μου πορεία και αυτή η φόρα χάθηκε. Θέλω να το προστατεύσω όλο αυτό.

Διαβάστε επίσης  Πέγκυ Σταθακοπούλου: "Μετά τα 60 αρχίζουμε και αναρωτιόμαστε πόσες αντοχές έχουμε και πόσο νέοι είμαστε"

Και ο σύντροφος σας, ο Δήμος Αναστασιάδης, είναι καλλιτέχνης. Ο ερχομός του παιδιού σας δυσκόλεψε σε σχέση με τη δουλειά;

“Είμαστε και οι δυο εκεί που θέλουμε! Εγώ θεωρώ πως πηγαίνω πολύ πιο πίσω, όμως, το κάνω με χαρά. Δεν θα έκανα – για παράδειγμα – και θέατρο φέτος, όχι γιατί δεν μπορεί να είναι ο Δήμος σπίτι, αλλά γιατί θέλω να επιστρέφω κάποια στιγμή στο παιδί. Ο Δήμος σίγουρα δεν κάνει πίσω σε αυτά που κάνει, αλλά όταν είναι εδώ είναι full on. Δεν το βλέπω, όμως, συγκριτικά”.

Πηγή: zappit.gr