Τζέρεμι Ρένερ: «Η ανάρρωσή μου ήταν μονόδρομος, θα απογοήτευα πολλούς ανθρώπους αν δεν ήμουν στη ζωή»

Ρένερ

Βρίσκεται σε καλή κατάσταση πια ο γνωστός ηθοποιός

Για την ανάρρωσή του μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την περσινή Πρωτοχρονιά με εκχιονιστικό, μίλησε ο πασίγνωστος ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, στην εκπομπή «New Year’s Eve Live».

Όπως αναφέρει το BBC, ο ηθοποιός του «Hawkeye» στη προσπάθειά του να προστατεύσει τον ανιψιό του από τραυματισμό, αφού το εκχιονιστικό κατευθυνόταν κατά πάνω του έσπασε περισσότερα από 30 οστά και υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Όταν ρωτήθηκε τι τον βοήθησε να ξεπεράσει την «απίστευτη μάχη» του, ο Ρένερ απάντησε: «Είμαι τόσο ευλογημένος που έχω τόσα πολλά πράγματα για να θελήσω να συνεχίσω να ζω. Έχω μια τεράστια οικογένεια, έχω μια 10χρονη κόρη, [και] θα είχα απογοητεύσει και πραγματικά χαλάσει τις ζωές πολλών ανθρώπων αν δεν ήμουν στη ζωή, οπότε υπάρχουν πολλά για να αναρρώσω».

Η μόνη επιλογή που έδωσε στον εαυτό του ήταν να «γίνεται ολοένα και καλύτερα».

«Είμαι επίσης αρκετά πεισματάρης, είχα πολλά για να το παλέψω και στο μυαλό μου η ανάκαμψη και η ανάρρωσή μου από το ατύχημα ήταν μονόδρομος», συνέχισε.

Μίλησε επίσης για το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη «ο καημένος του ανιψιός» καθώς έζησε όλες τις δύσκολες στιγμές του ατυχήματος λέγοντας, «του έδωσα, ξέρετε, εικόνες που δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει».

Αλλά υπογράμμισε ότι «ξέρω ότι η ανάρρωσή μου είναι θεραπευτική για εκείνον», καθώς και για άλλα κοντινά του πρόσωπα που επηρεάστηκαν από το ατύχημα, όπως η κόρη του.

«Με βάση αυτό, δεν σκέφτηκα ποτέ τις δικές μου σωματικές ασθένειες, τον δικό μου πόνο ή την αγωνία μου. Είχα τόσα πολλά πράγματα να παλέψω, οπότε ο μονόδρομος της ανάκαμψης ήταν η ψυχική μου στάση και αυτή η στάση ήταν πάντα να γίνομαι καλύτερος. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από αυτό. Και εξακολουθώ να προσπαθώ κάθε μέρα, ευχαριστώντας τον Θεό που έχω πολλά για τα οποία πρέπει να παλέψω», κατέληξε.

Λίγες ώρες αργότερα, με ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο και ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο Ιnstagram ευχαρίστησε την κόρη του Άβα, η οποία ήταν το νούμερο 1 για την ανάρρωσή του και όλους όσους του συμπαραστάθηκαν.

Διαβάστε επίσης  Φίνος Φιλμ: Το αφιέρωμα για τα 25 χρόνια χωρίς τον τεράστιο Νίκο Ρίζο