Βάσω Λασκαράκη: “Την ψυχοθεραπεία την ξεκίνησα μετά την κρίση πανικού που έπαθα λίγο αφότου γέννησα”

Η γνωστή ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vita και τη δημοσιογράφο Μικαέλα Θεοφίλου.

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για την “πάλη” της με το άγχος και τις κρίσεις πανικού.

αποκαλύπτοντας πως η ψυχολογική πίεση που βίωνε μία περίοδο της ζωής της την ανάγκασε να υποβάλει παραίτηση στη θεατρική παράσταση που τότε συμμετείχε.

«Την ψυχοθεραπεία την ξεκίνησα ορμώμενη από την κρίση πανικού που έπαθα λίγο αφότου ήρθε η Εύα στη ζωή μου. Ήταν μια εποχή που αποφάσισα να κάνω και θέατρο, γιατί πίστευα ότι δεν θα είχα άλλες προτάσεις. Ξαφνικά όμως βρέθηκα να έχω πάρα πολλές και επέλεξα τελικά να κάνω το Σόι», δηλώνει η Βάσω Λασκαράκη.

«Έπειτα από δέκα μήνες που θήλαζα αποκλειστικά, βρέθηκα να κάνω και τηλεόραση και θέατρο, με αποτέλεσμα να λείπω από το σπίτι και το παιδί μου 15 ώρες και πάνω στον μήνα να πάθω την πρώτη κρίση πανικού, ξεσπώντας σε κλάματα ενώ οδηγούσα για το θέατρο», εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός.

«Στους δύο μήνες ζήτησα παραίτηση από το θέατρο. Με συγκράτησαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, που μου είπαν: Βάσω, δεν είσαι μόνο μάνα, έχεις και τη ζωή σου. Έτσι αποφάσισα να ολοκληρώσω τη σεζόν αλλά είπα ότι δεν θα έκανα ξανά θέατρο μέχρι να το επιλέξω συνειδητά. Κι έτσι φτάσαμε στο 2023», καταλήγει η Βάσω Λασκαράκη.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (vasolaskaraki)